Аля Милушева открива лайфстайл шоурум на Astella Atelier

* На 07 април журналисти, приятели и гости ще имат възможността да се докоснат до магията и луксозния стил с Astella Atelier

Невероятните дамски и мъжки тоалети, изработени с характерния почерк на Носителката на Златна игла за 2008 Аля Милушева, вече съжителстват в луксозен комфорт с уникалните дизайнерски мебели от новата линия на марката Astella Home, текстили, тапети и кожи на марката, гарант за качество и неповторим стил. В шоурума на Astella се предлагат и аксесоари към мебелите в духа на марката - римски щори, японски стени, спални комплекти, кокетни възглавнички, пердета от дизайнерски платове... Любимият детайл на Аля Милушева в обзавеждането - огледалото - присъства навсякъде в лъскавия шоурум. Манекени, облечени в дамските и мъжки тоалети на Astella деликатно се облягат на стилни масички, придавайки уют и стилна визия на интериора. Оригиналната концепция се реализира за пръв път в България и придава нов смисъл на представата за моден бизнес в страната.

Аля Милушева открива лайфстайл шоурум на Astella AtelierАля Милушева открива лайфстайл шоурум на Astella Atelier

В духа на лондонските партита ще протече откриването на уникалния шоурум. За музикалния стайлинг на събитието ще се погрижат виртуозните цигуларки от квартет Hypnotic, които са подготвили и специална изненада за Аля Милушева и нейните гости. Наскоро красавиците от квартета реализираха специала фотосесия с рокли на Astella.

Аля Милушева открива лайфстайл шоурум на Astella Atelier

Откриването на лайфстайл шоурума на Astella ще се състои на 07.04.2009, вторник, от 19:30 ч., ул. Сребърна 48.

Аля Милушева открива лайфстайл шоурум на Astella Atelier

квартет Hypnotic