Официални и булчински тоалети на втората вечер на Sofia Fashion Week есен-зима 2023/2024

* Великолепие и блясък изпълниха модния подиум на втората вечер на Sofia Fashion Week AW23/24

В бляскавата Зала Sofia Grand на х-л Маринела, гостите се насладиха на невероятна вечер по време на ревютата на 11-те дизайнери, които представиха тенденциите за предстоящия сезон есен – зима 2023/2024.

Вечерта на официалната и булчинска мода, откри невероятният Стоян Радичев.  Модели, които очароват с изящество и пленяват до най-малкия детайл, носейки усещането за блясък и лукс.

Стоян Радичев

Младият дизайнер Доротея Борисова впечатли публиката с изискани и стилни модели, в които всяка дама се чувства неотразима, а Доротея доказа, че е достоен наследник на своята майка, София Борисова.

Доротея Борисова

С невероятен ревю-спектакъл Mia Touché завладя сцената с ексклузивната си колекция от уникални корсети и харнес аксесоари „Sensuality“, а всяка визия бе допълнена от неповторимите модели очила от KWIAT.

Mia Touché

Вечерта продължи с колекцията на RADAPOLA от бляскави тоалети, които превърнаха модния подиум в приказка, а ръчно изработените аксесоари, поставиха неподражаем акцент във визията на моделите.

RADAPOLA

Соня Атанасова и Силвана Данаилова от Princess Fashion Studio показаха своята нова колекция булчински рокли, които впечатляват със стил и индивидуалност, за да може всяка дама да се почувства специална в своя сватбен ден.

Princess Fashion Studio

Завладяващата колекция с изчистени и модерни силуети на BoldAtelier пренесе публиката в свят, изпълнен със среднощна мистика, преплетена с изящество.

Velvet Angel представиха своята колекция „Съблазън“ - създадена, за да накара всяка дама да се почувства елегантна, уникална и желана.

Естествени материи, полъх на изисканост, цветове и десени завладяха сцената по време на ревюто на Desire Mark. Градски шик, който носи усещане за жена.

Desire Mark

Младата и талантлива дизайнерка Ивет Апостолова дебютира на сцената на Sofia Fashion Week с колекция официални рокли. Моделите на IVETTE BIANCHI пренесоха публиката в една вселена от емоции, с флорални детайли и красиви десени.

IVETTE BIANCHI

Изящните модели на бутик ALEGRA, впечатлиха гостите с невероятни кройки, ръчни инкрустации и висококачествени материи.

ALEGRA

Грандиозният финал на вечерта, бе ревюто на BLINK by Radi Lazarova и нейните официални тоалети в разнообразни цветове. Мис България Свят, Вероника Стефанова закри ревюто с невероятна булчинска рокля.

BLINK

Водещи на втората вечер на Sofia Fashion Week бяха неотразимата Боряна Баташова и Теодор Тодоров, които бяха развълнувани, че отново са заедно на сцената на това бляскаво събитие. Тя бе във великолепна рокля от София Борисова, а той – в Carducci. За доброто настроение на публиката се погрижи талантливата DONNA, която завладя сцената с музикалните си изпълнения.

Боряна Баташова и Теодор Тодоров

На червения килим камерата на Code Fashion TV срещна прекрасното семейство на Даниел Бачорски и неговата половинка Атанасия, която откри ревюто на бранда RADAPOLA. Сред стилните и изискани гости на събитието бяха и адв. Царина Рускова, Биляна Йотовска, Ирина Папазова, Наталия Гуркова, Роксана Кирилова, Мис България Габриела Василева – Захариев, проф. Йонко Мермерски, адв. Камелия Терзийска, модния журналист Пепа Попова и др. 

Sofia Fashion Week AW23/24

Sofia Fashion Week AW23/24

Sofia Fashion Week AW23/24

Sofia Fashion Week AW23/24

Sofia Fashion Week AW23/24

Sofia Fashion Week AW23/24

Sofia Fashion Week AW23/24

Sofia Fashion Week AW23/24

Sofia Fashion Week AW23/24

Ексклузивният партньор на Sofia Fashion Week AW23/24 е Huawei Watch GT 4.

Партньори на събитието са хранителни добавки Diblong.bg, колаген от BELENE, автомобилите DS Automobiles.

Официален фотограф на кетуолк е Иван Йорданов.
Фотографи на червен килим - ХАЙЛАЙФ.