Блясък, стил и красота ще залеят морската ни столица по време на ежегодния моден форум - Фестивал на Модата и Красотата 2023

Фестивал на модата и красотата 2022

За шестнадесета поредна година морската ни столица става домакин на един от най-престижните и грандиозни модни форуми в България - Фестивал на Модата и Красотата 2023, организиран и продуциран от модна и ивент агенция VIP Fashion Group.

Фестивал на модата и красотата 2022

На 22 и 23-ти август от 20:30ч. лятната градина на Морското Казино във Варна ще се преобрази в бляскав моден подиум, а на събитието с водещ популяртният актьор Симеон Лютаков, ще присъстват стотици гости от България и чужбина.

Фестивал на модата и красотата 2022

Екипът на агенция VIP Fashion Group за поредна година ще зарадва почитателите на модата и красотата с поредица от стилни дефилета на популярни български дизайнери и световни брандове, които ще представят своите актуални модни колекции в две поредни вечери.

Фестивал на модата и красотата 2022

Лице на шестнадесетото издание на Фестивала на Модата и Красотата ще бъде носителката на титлата Мис Варна 2022Яна Стоянова, а като специални гости на подиума ще дефилират топ модела и носителка на титлата Best Model Of The World 2011 - Ива Атанасова и ослепителната Габриела Кирова - Мис България 2016!
В дефилетата ще вземат участие и най-добрите модели на морската ни столица, както и наймалките модели на модна агенция VIP Fashion Group на възраст между 4 и 10 години.
За прическите на моделите ще се погрижат топкоафьорите от ателие Кина Кудева, а гримът ще е дело на екипа на Кристина Славова - Mascara. Фестивалът на Модата и Красотата 2023 ще бъде заснет и излъчен от мейдийния партньор на събитието - Code Fashion TV.

Фестивал на модата и красотата 2022