White Label World Expо отваря врати октомври 2023 година

White Label World Expо отваря врати октомври 2023 година

За поредна година Fashion.bg си партнира с White Label World Expo - водещото световно събитие за white label продукти! На 11 и 12 октомври 2023 г. в Messe Frankfurt, Германия, хиляди посетители ще търсят неограничено предлагане на продукти, за да разширят бизнеса си на световния пазар. Събитието е перфектна дестинация за лидери на white label и продавачи-пионери в електронната търговия със сходно мислене, които ще се потапят в най-добрата платформа за свързване със собственици на бизнес и увеличаване на печалбите!

На White Label World Expo можете да се свържете с топ професионалисти, които искат да покорят индустрията на дребно! Открийте вдъхновяващи семинари, награди и над 300 авангардни изложители с иновативни идеи.

Получете съвети за оферти, за да се откроите от конкуренцията и да увеличите приходите си. Вдъхновете се от огромното разнообразие от продукти, които предлагаме на изложението! Научете как да се снабдявате успешно с високо търсени продукти чрез нашите специални основни сесии. На White Label World Expo ще общувате с лидерите в сектора на онлайн търговията на дребно, ще развивате печеливши партньорства, ще се учите от експерти и много повече!

Регистрирайте се за своя БЕЗПЛАТЕН билет сега и ще се видим там!