ELIE SAAB представи "ЧУВСТВО ЗА ЧУДO" 2024 в Барселона

* Bridal Fashion – партньор на бранда в България

Ливанският световноизвестнен дизайнер Ели Сааб представи колекция 2024 на Barcelona Bridal Fashion Week – една въображаема вселена от снизходителна грация и преливащи цветове и спокойствие, висящо някъде между небето и земята. Точно като цъфтежа в царствата на Кацушика Хокусай, колекцията се стреми да улови един съвременен и мимолетен момент от чувство на чудо.

ELIE SAAB

Преднамерена като композиция и сложна в детайлите, всяка екзалтирана булчинска рокля е “хайку” за красотата на изчезването. Напъпила сакура  деликатно се разгръща, листенце по листенце през терени от скъпи деколтета и обемни бални поли. Мъгли от тънък тюл носят деликатни мъниста и пайети за сияние, внасящи нотка на чувство за процъфтяващи цветя. Разкошни волани украсяват деколтетата с отворени рамене, каскадно вталени корсажи на балерина и пищна коприна. Дантелените бродерии танцуват с големи кристали и копринени конци, преминавайки през илюзии за непрозрачност и прозрачност.

ELIE SAAB

ELIE SAAB

ELIE SAAB

ELIE SAAB

Колекция 2024 на Elie Saab се очаква през ноември и отново ще бъде достъпна за българските булки на най-добрите цени в света. Приказните рокли на ливанския дизайнер са били представени в България до 2015 г. в Bridal Fashion като част от проекта на Pronovias. Сега, колекция Sense of Wonder е haute couture с авторския подпис на Elie Saab.

ELIE SAAB

ELIE SAAB

ELIE SAAB