Моделката Жасмина Тошкова е новият "Звезден Репортер"

Моделката Жасмина Тошкова е новият В периода 30.03-03.04. Жасмина Тошкова ще бъде звездата в новата репортерска рубрика, която се излъчва всеки делничен ден след края на емисията Календар.

В понеделник всички пушещи ученици трябва да бъдат нащрек, защото лично г-ца Тошкова ще проверява училищните дворове в междучасията, за да установи какъв процент от българските деца пушат. Пред микрофона на Жасмина ще застане и специалист по белодробни заборявания, който ще разясни какви вреди нанася тютюнопушенето на подрастващите и колко е опасен тютюновия дим и за пасивните пушачи. Във втория ден от седмицата моделката ще търси отговори относно това, как би се отразило приемнето на еврото като официална валута на България. Икономистът Димитър Чобанов ще изложи изискванията, които България трябва да спази, за да се случи тази промяна, както и плюсовете и минусите, които ще води след себе си тя.

На първи април Жасмина ще посети парламента, за да провери чувството за хумор на родните депутати, а на следващия ден, когато се навършват 204 години от раждането на бащата на приказката Ханс Кристиян Андерсен, ще разберем кои са любимите приказки на българина.

В последния ден от седмицата, Жаси ще се срещне с предсавители на различни партии, за да ги попита какво мислят относно наскоро обсъжданите промени в изборния праг или колко процента от избирателните гласове трябва да събере една партия, за да влезе в парламента.

Бившата асистентка в „Сделка или не” не крие симпатиите си към телевизията и с удоволствие е приела поканата, въпреки задълженията си като рекламен мениджър и тежкият държавен изпит, който и предстои преди да се дипломира като финансист.