SOFIA WEDDING EXPO стартира на 14 януари 2023

* Носители на „Златна игла 2022“ ще покажат свои творения на най-голямото сватбено изложение

Остават броени дни до най-значимото сватбено събитие Sofia Wedding Expo, което ще се състои в красивите зали на „София хотел Балкан“. Сватбеното изложение ще се проведе за петнадесети път, благодарение на фирма „Експолайн“ и списание „Сватба“. Откриването ще бъде на 14 януари 2023 от 10:00 ч.

Специално участие за първи път ще вземат миналогодишните носители на „Златна игла 2022“ - Ирен Велковски, Радослава Лазарова, Радостина Долапчиева и модна къща Andrews, като на специална площ ще бъдат позиционирани техни произведения.

SOFIA WEDDING EXPO

През двата дни на изложението – 14 и 15 януари (събота и неделя), посетителите ще могат да се насладят на мобилен бар и количка за сладолед, както и ще има специално организирана програма за тях. През първия ден гостите ще имат възможността да чуят лекции на следните теми: „Цветята на сватбата“ с флорист Мира Митровска – 12:00 ч., „Атмосфера, светлина и връзка“ с Христо Лазаров – 14:00 ч., „Лекция за имуществените отношение по време на брак – имуществен режим, брачен договор и бюджет“ с адвокат Юлия Николова – 16:00 ч.

SOFIA WEDDING EXPO

Във втория ден от Sofia Wedding Expo лекциите ще бъдат на темите: „Сватбен грим и стайлинг“ със стилист и гримьор Фани Албайрак – 11:00 ч., „Сватбен водещ и видеозаснемане“ с известния актьор и шоумен Силвестър

Силвестров – 13:00 ч., „Сватбено пътешествие“ с експерт по туризъм Лидия Йорданова – 15:00 ч. След интересните теми, посетители ще могат да участват в томбола - нощувки в 5-звездни хотели в България и в Гърция, спални комплекти за младоженци, книги за семейството, ваучери за козметични процедури и много други. Тази година голямата награда ще бъде булчинска рокля на дизайнерката Евгения Борисова.

SOFIA WEDDING EXPO

Първият ден изложението ще бъде отворено за посетители от 10:00 до 19:00 часа, а вторият ден, на 15-ти януари (неделя), може да бъде посетено от 10:00 до 18:00 часа. Входът е с билет на стойност 3 лв. или с покана от списание „Сватба“.

SOFIA WEDDING EXPO

SOFIA WEDDING EXPO

SOFIA WEDDING EXPO

SOFIA WEDDING EXPO

SOFIA WEDDING EXPO

За повече информация:
Website: www.sofiaweddingexpo.com
Facebook: https://www.facebook.com/sofiaweddingexpo
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1479431475910087/1492977504555484/
Instagram: https://www.instagram.com/sofiaweddingexpo/

Снимки:

1. Предложение от колекция „Еуфория“ на носителя на „Златна игла 2022“ в категория „Булчинска мода“ – Радослава Лазарова.

Фото: © Костадин Кръстев – Коко

2. Предложение на носителя на „Златна игла 2022“ в категория „Абитуриентска мода“ – Радостина Долапчиева.

Фото: © Дилян Марков

3. Предложение на носителя на „Златна игла 2022“ в категория „Уникална мода“ – Ирен Велковски.

Фото: © Петър Тодорински

4. Предложение на модната къща на 2022 – мъжка мода – Andrews.

Фото: © Академия за мода / Хайлайф

5. Подвижен бар Barkeepers.

Годежни пръстени Zlatarna Celje.

6. Участници във сватбеното изложение Sofia Wedding Expo.

7. Танцов състав Boriana Dance.

8. Известният актьор и шоумен Силвестър Силвестров.

Фото: © Личен архив на организаторите