15 години сватбено изложение SOFIA WEDDING EXPO

* Sofia Wedding Expo ще се проведе на 14 и 15 януари 2023 в „София хотел Балкан“ 

На 14 и 15 януари 2023 г. ще се проведе петнадесетото сватбено изложение Sofia Wedding Expo. Събитието ще се състои в центъра на София – отново в красивите зали на „София хотел Балкан“, а организатори са фирма „Експолайн“ и списание „Сватба“.

През годините изложението се превърна в най-значимото сватбено събитие и представлява професионална платформа за пряка комуникация и директен контакт на всички двойки, на които им предстои сватба, с професионалистите от сватбения бранш.

Бъдещите младоженци ще имат уникалната възможност в рамките на уикенда да се срещнат с най-добрите в сферата на сватбените услуги, да се запознаят с новите тенденции в сватбената мода, да планират своето сватбено тържество и да получат безценна информация, което ще улесни подготовката на сватбения ден. Те ще могат да се възползват от големи отстъпки, които фирмите изложители правят по време на събитието.

В специално обособено място в програмата на изложението ще бъдат проведени кратки семинари от най-изтъкнатите професионалисти в различните сфери – флорист, фотограф, сватбен агент и др. Програмата ще бъде обявена в сайта на изложението на 3 януари 2023 година.

Фирмите изложители ще представят булчинска мода, мъжки костюми, цветя и флорални  декорации, сватбени агенти, торти и предложения за сладък бар на сватбата, бижута, локации, фотографи, огнени и светлинни ефекти, пиротехника и балони, покани, аксесоари, танцови формации, лимузини, гримьори и фризьори, предложения за сватбено пътешествие. За пръв път по време на изложение на специална площ ще бъдат позиционирани произведения на тазгодишните носители на „Златна игла 2022“ - Ирен Велковски, Радослава Лазарова, Радостина Долапчиева, Мария Радославова – Миа и на модна къща Andrews.

Всички посетители ще участват в томбола с много награди – нощувки в прекрасни хотели в  България и в Гърция, спални комплекти за младоженци, книги за семейството, ваучери за козметични процедури и много други. Тази година голямата награда ще бъде булчинска рокля на дизайнерката Евгения Борисова, която е на стойност 2000 лв.!

Първият ден изложението ще бъде отворено за посетители от 10:00 до 19:00 часа, а вторият ден, на 15-ти януари (неделя), може да бъде посетено от 10:00 до 18:00 часа. Входът е с билет на стойност 3 лв. или с покана от списание „Сватба“.