Модният бранд "Maison Estrella" със специална колекция за "Златна игла 2022"

* Ирен Велковски получи „Златна игла“ в категория „Уникална мода“

Носителката на приза „Златна игла 2022“ в категория „Уникална мода“, Ирен Велковски, представи за първи път новата си колекция „Лунно сияние“ на Годишните модни награди.

Maison Estrella

Модният бранд “Maison Estrella” е основан през 2018 година от Ирен Велковски,  уверена в своите знания, умения и опит, натрупан по време на 25-годишната ѝ професионална работа за “Inditex Group”, “Next, Burberry”, “Stella McCartney” и много други престижни модни брандове. В търсене на перфектната рокля, тя като всяка дама, иска да се чувства специална и уникална. И така създаването на красива и удобна рокля се превръща в нейна религия.

Maison Estrella

Maison Estrella

Типичното усещане за стил на “Maison Estrella” е остро и изтънчено, съчетано с естествена увереност, внимание към детайлите и невероятен комфорт. Като нововъзникваща независима европейска модна къща, “Maison Estrella” създава уникалните модни линии – “bridal”, “formal”, “ready-to-wear”. Тоалетите, които презентира по време на церемонията, бяха предназначение за всяка жена, която обича да бъде стилна, модерна и елегантна при всякакви поводи.

Maison Estrella

Maison Estrella

Maison Estrella

Maison Estrella

Maison Estrella

Maison Estrella

Maison Estrella

Maison Estrella

ВИДЕО: ЗЛАТНА ИГЛА 2022: MAISON ESTRELLA - „УНИКАЛНА МОДА"

 

Снимки:
1. – 10. Предложенията от новата колекция на Maison Estrella.
11. Дизайнерката Ирен Велковски на финала на ревюто с моделите, представили тоалетите от колекция „Лунно сияние“.

Фото: © Академия за мода / Хайлайф: 1, 3, 6, 8, 10, 11
Фото: © Академия за мода / Кирил Александров: 2, 4, 5, 7, 9