Албена Александрова представи малката черна рокля на „Мадам Рошав“

Ревю-спектакълът на годишните награди за най-стилни и успешни българи „БГ модна икона 2022“ беше открит от дизайнерката Албена Александрова – трикратна носителка на „Златна игла“.
Вдъхновена от вечната класика на „малката черна рокля“ претвори идеята чрез елегантни дантели, секси деколтета, нестандартни отвори, благородно копринено кадифе, асиметрии и различни дизайнерски хрумки.

Мадам рошав

Мадам рошав

Артистичната дизайнерка Албена Александрова представи черната рокля като бижу, което всяка истинска дама трябва да има в гардероба си – със закачливи ресни, тънки презрамки или дължина над коляното. Новото при предложенията са рокли-корсети, шикозни волани и арт декорации.

Мадам рошав

Мадам рошав

Мадам рошав

„Роклята е като жената! Тя обича топлината на тялото и прегръдката на любимата! Тя се сгушва във вас и увива в елегантен танц мекотата на материята! Обичайте роклите си! Те замечтано си шушукат една с друга във вашия гардероб в очакване да посегнете към нея точно в този ден. С „малката черна рокля“ на „Мадам Рошав“ този танц е интимен! И фатално привлекателен!“, по този начин дизайнерката описа предложенията, които презентира по време на най-утвърдените модни награди в страната.

Мадам рошав

Мадам рошав

Мадам рошав

Мадам рошав

Мадам рошав

Мадам рошав

Мадам рошав

Снимки:
1.- 11. Ревю на Албена Александрова по време на „БГ модна икона 2022“.
12. Моделите, представили предложенията на Албена Александрова.

Фото: © Академия за мода / Антон Марков: 1, 3, 4, 6, 8, 11
Фото: © Академия за мода / Хайлайф: 7, 10
Фото: © Академия за мода / Кирил Александров: 2, 5, 9, 12