Новата колекция "MIRACLES 2022" на модна къща "Бандерол"

Дизайнерите на модна къща „Бандерол“ – Десислава и Никола Карадамянови, представиха най-новата си колекция “Miracles 2022” по време на бляскавия ревю-спектакъл на тринадесетото издание на годишните награди за най-стилни и успешни българи „БГ модна икона 2022“ във „Витоша парк хотел“ на 28 април тази година.

Бандерол

Бандерол

Бандерол

Бандерол

Бандерол

Колекция “Miracles 2022” включва актуални и модерни визии, както за дамите като бутикови елегантни рокли, така и за господата – официални спортно-елегантни костюми. Дамските предложения включват бляскави елементи, пищни поли, обемни воали, кристали, мъниста и естествени щраусови пера. С изисканите елементи и кройки е подчертан силуета на роклите. А-линия и русалка са малка част от предлаганите варианти. В колекцията присъстват и гащеризони, и модели две в едно. Дизайнерите са използвали ръчни декорации от най-фина френска дантела за изработката на елегантните дамски рокли, както и луксозни материи, богато бродирани елементи с перли, кристали и 3D детайли.

Бандерол

Бандерол

Бандерол

Бандерол

Бандерол

При мъжете цветовите комбинации правят визията съвременна, изискана и модерна. Мисията на дрехите е да носят комфорт и удобство. При мъжките аутфити са използвани аксесоари за запомнящ се завършек, придаващ отличителен стил на мъжа, доверил се на модна къща „Бандерол“. Материите в колекция “Miracles 2022” са естествени, с минимално съдържание на еластан, което от своя страна дава повече възможност за движение и динамика. За колекцията, дизайнерското дуо е използвало смели цветови комбинации за класическите модели. Включени са дизайнерски кройки с нотка на лукс и предизвикателство.

Бандерол

Снимки:
1.- 10. Ревю на модния бранд „Бандерол“ по време на „БГ модна икона 2022“.

11. Дизайнерите Десислава и Никола Карадамянови на финала на ревюто с моделите, представили колекция “Miracles 2022”.

Фото: © Академия за мода / Антон Марков: 1, 3, 7

Фото: © Академия за мода / Хайлайф: 2, 9, 11

Фото: © Академия за мода / Кирил Александров: 4, 5, 6, 8, 10