Рокли на София Борисова на червения килим в Кан

За поредна година рокли на дизайнерката София Борисова впечатлиха на червения килим на 75-годишните филмови награди Кан 2022.

Световно известната актриса, модел и продуцент Фенси Александърсън (Fancy Alexandersson), носила на червения килим множество рокли на световни дизайнери,  тази година се довери на дизайнер София Борисова. За откриването на филмовия фестивал и премиерата на Top Gun:Maverick тя впечатли с ефектна прозрачна рокля в бели дантелени  корали и множество  прозрачни кристали от колекция White Angels couture. 

Fancy Alexandersson

Fancy Alexandersson

Втората рокля, която дефилира на червения  килим беше черна класическа вталена по тялото  рокля с с изрязан гол гръб и тънки презрамки.

Ренате Майер

Ренате Майер

Моделът Ренате Майер също избра  впечатляващи рокли на София Борисова за своята визия. На премиерата на TOP Gun:Maverick тя показа перфектната си фигура в бяла рокля  ръчно изработена от стотици естествени пера и кристали.  На червения килим тя впечатли всички с красивата си рокля в нежен silky blue stone цвят от последната колекция висша мода Glam Goddess by Sofia Borisova. 

Ренате Майер

Тази година много от дизайнерите  и звездите заложиха на бяло,  сребро, каменисто синьо и такива които не изневериха на класиката - вечното черно. 

Снимки: gettyimages.com