ГЕРИ ДОНЧЕВА ОТНОВО НА МАЛКИЯ ЕКРАН

PR мениджърът Гергана Дончева е водеща на ново лайфстайл предаване по WNESSTV, чиято премиера беше на 2 април 2022 година. „По стъпките на красотата с Гери Дончева“ ще показва на зрителите в България и в чужбина актуални лайфстайл проблеми, както и решения за тяхното преодоляване. Предаването ще ги запознава с популярни лица от света на модата, киното, изкуството и здравеопазването, и ще помогне на всеки гледащ да намери най-прекия път към собственото си здраве и красота. Епизодите ще са разнообразни, защото ще включват теми, посветени на нестандартната красота, татуировките, екзотичните дестинации, пластичните операции и още любопитни въпроси.

Новото предаване реализира епизодите под ръководството на Гери Дончева, а част от нейния екип са Йордан Петков – оператор продукция и Явор Ралинов – директор продукция.

WNESSTV (съкратено от WELLNESSTV) е интернационална телевизия със съдържание, харесващо се на интелигентна аудитория – активни хора с висше образование, с доходи над средните и интереси към самоусъвършенстване и добро здраве.
Предаването „По стъпките на красотата с Гери Дончева“ реализира снимки от месец март, а зрителите ще могат да гледат епизодите от новия сезон всяка събота в 10:30 часа, по WNESSTV.

Снимки:

1. Водещата на лайфстайл предаването „По стъпките на красотата с Гери Дончева“ - Гергана Дончева.

Фото: Костадин Кръстев – Коко

2.-3. Кадри на Гери Дончева по WNESSTV.

Фото: Личен архив на Гери Дончева