Sofia Wedding Expo 2022 ще отвори врати в най-скоро време

* Мащабното сватбено изложение ще се проведе от 22 до 23 януари в „София хотел Балкан“

Хелена Тодорова

За четиринадесета година, най-голямото сватбено изложение SOFIA WEDDING EXPO, ще се проведе на 22-ри и 23-ти януари, като покаже стил, изящество и класа в залите на „София хотел Балкан“.

SOFIA WEDDING EXPO се превърна в най-значимото сватбено събитие, защото предоставя на посетителите възможността да съберат идеи за цялостната организация на една сватба – страхотни локации, интересни покани и сватбени торти, първи сватбен танц, цветя, аксесоари, бижута, дори и огнени и светлинни ефекти.

Sofia Wedding Expo 2022

Всеки от гостите в рамките на уикенда ще може да се срещне с най-добрите в сферата на сватбените услуги – сватбени агенти, фотографи, кетъринг фирми, сладкари, филмови и модни къщи. Също така на посетителите ще им бъдат предоставени предложения за сватбено пътешествие. Бъдещите младоженци ще могат да се възползват от отстъпки, които изложителите ще направят само по време на събитието, както и да участват в томбола с много награди.

Sofia Wedding Expo 2022

Първият ден изложението – 22-ри януари, ще бъде отворено за посетители от 11:00 до 19:00 часа, а вторият ден на 23-ти януари – неделя, може да бъде посетено от 11:00 до 18:00 часа. Входът е с билет на стойност 3 лв. или с покана от организатора на събитието - списание „Сватба“. Списък на всички изложители, можете да видите тук: www.balkanicaexpo.com/bg/изложители.html.

Sofia Wedding Expo 2022

Анета Пени, издател на списание „Сватба” и организатор на SOFIA WEDDING EXPO 2022 споделя: „Пандемията, причинена от COVID-19 промени живота ни и до голяма степен се отрази на повечето бизнеси. Един от най-потърпевшите браншове е събитийният, към който спада и сватбеният. Ограниченията и забраните за провеждането на сватбени тържества доведе до голям спад в работата на всички фирми, които предоставят своите услуги и стоки за организиране на сватбата. Сватбеното изложение SOFIA WEDDING EXPO, което се провежда в края на месец януари от 2008 година насам, е едно събитие, което е очаквано с нетърпение от двойките, на които им предстои сватба, както и от професионалистите от сватбения бранш. През 2021 година три пъти го отменяхме, заради въведените мерки. Тези ситуации са непознати за бизнеса и пречат на планирането и на добрата подготовка, създавайки голям стрес и напрежение. Хубавото е, че хората  го разбират и се съобразяват с това. Тази година подготвяме изложението с трудности и с доста неизвестни. Но въпреки, че ще участват по-малко изложители, събитието няма да загуби от блясъка си. Ще има представители от всички сфери на сватбените услуги, така че посетителите да могат в рамките на два дни да получат пълна информация, идеи и съвети“.

Sofia Wedding Expo 2022

Сватбеното изложение SOFIA WEDDING EXPO ще се проведе при стриктно спазване на COVID мерките. Ще могат да присъстват хората, които са ваксинирани, преболедували или представят отрицателен тест. Това се отнася за всички – посетители, изложители и организатори. Документите ще се проверяват еднократно на входа.

Sofia Wedding Expo 2022

Sofia Wedding Expo 2022

Sofia Wedding Expo 2022

Sofia Wedding Expo 2022

Sofia Wedding Expo 2022

Sofia Wedding Expo 2022

Sofia Wedding Expo 2022

Sofia Wedding Expo 2022

За повече информация:

Website: www.sofiaweddingexpo.com
Facebook: Sofia Wedding Expo
Instagram: @sofiaweddingexpo

Снимки:

1. Предложение на „Марция“.

2. Предложение на “Steff Wedding”.

3. Предложение на “Goto”.

4. Предложение на “Högl”.

5. Торта на „100 грама сладки“.

6. Торта на Didy’s cake.

7. - 8. Предложения на “Very Berry Wedding Tent”.

8. Предложение на “Terre MIroglio Family estate”.

9. Формация „Нашенци“.

10. - 12. Организаторът на изложението – сп. „Сватба“, което стана на 25 години.