Безплатно участие в търговска мисия с посещение на Международно изложение за мода и текстил MilanoUnica и IdeaBiella

В периода 01-04.02.2022 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участието на български малки и средни предприятия (МСП) в Търговска мисия с посещение на Международно изложение за мода и текстил MilanoUnica&IdeaBiella.

Поканени за участие в търговската мисия са български малки и средни предприятия, производители на текстил и изделия от текстил, мъжко и дамско облекло, домашен и технически текстил, трикотажни платове и тъкани и модни аксесоари, на които основната икономическа дейност попада в една от определените в Националната стратегия за насърчаване на малките и средните предприятия 2014-2020 (НСНМСП) групи.

За участие в търговската мисия, ИАНМСП поема разходите, свързани с осигуряването на превоз (самолет, влак, автобус); трансфери и вътрешен транспорт; хотелско настаняване за един представител на предприятие; наем зали за организирането на двустранни срещи, техническо оборудване, кетърингови и преводачески услуги; разходи за входни такси за посещение на нетуъркинг събития и друг вид разходи, свързани с основния предмет на мисията.

MilanoUnica и IdeaBiella са едни от водещите събития в Европа в областта на модата и текстила, които ежегодно събират хиляди производители, дизайнери и творци, професионалисти в света на модата, търговци и модни иноватори от цял свят. С дългогодишна история и традиции, двете изложения в Милано, световната столица на модата, ще предоставят възможност на представителите на родните компании за изграждане на дългосрочни партньорски бизнес отношения, за запознаване с последните тенденции в сектора на текстила и облеклото, за развитие на контактната мрежа и много други.

Срокът за кандидатстване е 23.12.2021 г.

Вижте условията и документите за участие тук https://www.sme.government.bg/?p=56457