Арабски блясък, парижки шик и Африка са новите вдъхновения за 2022 година от световните дизайнери в Bridal Fashion

В годината на завръщането към новия моден живот, дефилетата на световноизвестните дизайнери впечатляват с ентусиазъм, оптимизъм и жажда за празник и красиви моменти.

На Evening Dress Fashion Show в Салерно, в и пред сградата, изглеждаща като затворена стрида на арабската екстравагантна архитектка - Заха Хадид, дизайнерите от Южна Италия представиха един нов поглед към арабската култура. Елегантната публика, сред която и Анелия Петкова от Bridal Fashion се наслади на едно изключително събитие, организирано от ITA, търговската камара в Салерно и областната управа на регион Кампания.

Rome Bridal Fashion Week

Evening Dress Fashion Show

Evening Dress Fashion Show

Evening Dress Fashion Show

Шик - тоалети в оранжево-златисти, тюркоазени и „бордо“ отблясъци с голи гърбове и дълбоки цепки се съчетават с богати, ефирни шалове, в стил „бедуин“ почти покриващи целият ансамбъл. Рокли с качулки с кристални ресни и феерии в наситени цветове са като “извадени” от филмите - “Сексът и града” в Абу Даби и „Завръщане в Рая“.

На сватбеното изложение в Рим – Rome Bridal Fashion Week , дизайнерските къщи, сред които Ранди Феноли, Modeca и Alyce Paris, представени в Bridal Fashion показаха булчински и официални рокли във френски шик, изчистени линии и олекотени обеми. Деколтета са прави или във формата на сърце, а цветовете при официалните рокли са изумрудено зелено, лила, сребристо, светло златисто, карамел и парижко синьо. Отново се лансират и перата от марабу.

Rome Bridal Fashion Week

Rome Bridal Fashion Week

Rome Bridal Fashion Week

Вдъхновението на Алесандра Ринаудо за Pronovias и Шери Хил за Sherri Hill е Африка. Деколтета във форма на пясъчна дюна, силует в цвят на морски блясък и дантела, като растителността в саваната участват при създаването на колекции 2022, а тоалетите са вече в бутик Bridal Fashion.