Колекция, вдъхновена от магията, наречена любов, представиха дизайнерките на сватбен бутик Алегра

На Фестивала на Модата и Красотата 2021 в гр.Варна, сватбен бутик ALEGRA представи уникална колекция от официални и сватбени рокли, вдъхновени от магията, наречена любов!

Брандът е създаден през 2009 г. от дизайнерката Радостина Илиева и нейната майка Галя Долапчиева. В родния си град Варна откриват първия бутик за сватбена и официална мода, а през 2013-та година и в гр.София. Дизайнерите се съобразяват с актуалните модни тенденции, използвайки умело цветовите съчетания, качествените платове и прецизната кройка за постигане на желания силует при създаването на всяка една от техните колекции. Характерно за марката при изработването на тоалетите е, че използва прецизни кройки, ръчни инкрустации и висококачествени материи.

В линията присъстват силуети, вариращи от традиционни аутфити в стил принцеса, до елегантни разновидности на линии русалка, всички изработени от красива коприна, тюл и френска дантела. Колекцията е вдъхновена от магията, наречена любов, чистотата и искреността в отношенията между двама влюбени.

Колекцията може да бъде намерена на alegra-bridal.com