Международно изложение-договаряне на подаръци

* Директни изложители от България, Гърция, Индия, Португалия и Шотландия

** За първи път на REGALO се представя Шотландия или как младите и инициативни хора започват бизнес

Международно изложение-договаряне на подаръци

5-тата международна изложба – договаряне на подаръци REGALO ще се проведе от 12 до 14 март в НДК, София.

Сред изложителите е фирмата на млади предприемачи от Шотландия, състояща се от ученици в последен курс (17-18 годишни). Изработват ръчно богата гама висококачествени вълнени шалове, бебешки чорапки и терлички. Тя е създадена по програма на международната организация, известна в България под името Junior Achievement. Задачата е била тя да функционира 1 година в реални икономически условия и да продава своя продукт на пазара. Pro-cess е спечелила конкурс с разработен проект за продажба на своя продукт зад граница, в случая чрез участието си в REGALO за намиране на търговци на едро в България. Това е голяма тема в Шотландия - фирма на ученици, която осъществява успешен бизнес и то в условията на финансова криза! Събитието се следи и отразява от местните медии с интерес.

Международно изложение-договаряне на подаръци

По време на Регало интериорен текстил ще представи една от водещите фирми на индийския пазар и най-големият износител - Diamond Exports - покривки за легла, възглавнички и пердета с щампи, ръчно изработени пискюли, тъкани килими, малки пътечки от плюш, вълна и юта и богато разнообразие от нови за пазара ни продукти.

Ново за нашия пазар - марките Valerio Monti и ZIPLAR. Интериорен текстил за хотели, ресторанти и домове.

Двете марки ще покажат отличното качество на португалските хавлиени стоки: хавлии и комплекти за баня, халати, хавлиени чаршафи, кухненски кърпи, хавлии за плаж.

Международно изложение-договаряне на подаръциАкценти на изложбата REGALO

Българските производители – качествени продукти, коректни партньори.

Предлагат уникални продукти, създадени по желание и идея на клиента. Незабравими подаръци за чуждестранните туристи по време на летния сезон.

Уникални арт изделия от цветно стъкло; Ръчно рисувано стъкло, керамика; Мартеници; Ръчно изработени подаръци и сувенири: декоративни бутилки, стенни пана и часовници, вази, купи, чаши, кани, свещи и свещници, сватбени аксесоари; Български национални сувенири – кукли, пана, бродерии и др., Свещи

Какво е общото между слънчевата енергия и подаръците?

REGALO дава гласност на екип от ентусиазирани ученици и учители от СПГЕ "Джон Атанасов", София, които изработиха играчки и сувенири, задвижвани с помощта на слънчевата енергия: Луна парк – въртележки, Соларно зарядно устройство, Енергостанция, Макет на яхта, задвижвана със слънчева енергия, Електромобил с радиоуправление, Макет на електромобил, задвижван и управляван от светлина, Зарядно устройство за различни мобилни телефони, Вятърна мелница, Ветрогенератор на ел.ток, Макет на велосипедист.