Остават броени дни до най-бляскавото модно събитие в морската ни столица - Фестивал на Модата и Красотата 2021

За четиринадесети пореден път морската ни столица става домакин на един от най-престижните и грандиозни модни форуми в България - Фестивал на Модата и Красотата 2021, организиран и продуциран от модна агенция ВИП Фешън Груп.

На 25-ти август от 20.30 ч. Морското Казино във Варна ще се преобрази в бляскав моден подиум, а на събитието с водещ Симеон Лютаков, ще присъстват стотици гости от България и чужбина.

Фестивал на Модата и Красотата 2021

Модният спектакъл ще открие популярната дизайнерка Албена Александрова - Рошавата Гарга, която тази година отбелязва 30 години на модната сцена. Ценителите на модата и красотата ще се насладят и на бутикови официални и булчински рокли на дизайнерките Мирена Чакърова - miravision, Радостина Илиева - Алегра и Гергана Апостолова - Kiara Fashion.

Фестивал на Модата и Красотата 2021

В програмата на вечерта ще бъдат представени и колекции екстравагантни обувки с марка Sara Pen, бельо и бански костюми от Авангард, дизайнерски колекции на Boutique Whims, Nikola Gioka и Стефани Каменова, а популярният италиански моден бранд – Inside Us, ще представи есенната си колекция от авангардна мъжка и дамска мода.

Фестивал на Модата и Красотата 2021

Красивите модели на агенция ВИП ФЕШЪН ГРУП ще дефилират и с бижута от скъпоценни камъни и диаманти на марката Antiques & Gold, а за доброто настроение на гостите ще се погрижи талантливата млада изпълнителка Кристалена Стоянова.

Тази година организаторите на Фестивала на Модата и Красотата дават възможност за изява на модния подиум на ученици от Професионалната гимназия по текстил и моден дизайн във Варна и студентите от катедра “Мода и дизайн” към Варненския свободен университет. Те ще представят свои авторски колекции за първи път на голяма сцена, с което ще получат уникален шанс да направят своите първи стъпки в света на модата.

Стайлингът на моделите е поверен на топ коафьорите от Ателие Кина Кудева и екипа на гримьорката Кристина Славова, а официални фотографи на събитието са Боби Решовски, Веселин Тончев, Живко Манев и Пламен Колев.