JOSH V Пролет/Лято 22

Подобно на останалия свят, JOSH V е готов да продължи напред. Когато тази колекция се събра, няколко месеца и много затваряния в пандемията, ние почувствахме нуждата от вдъхновение. Чрез мечти за празници, пътувания и невероятни партита, стартът на SS’22 ни даде духа на „волна гама“ и „свободен ум“. Този сезон ви отвежда на пътешествие в нова територия – радостно, оптимистично място в поетични цветове. Колекцията SS’22 носи чувство на оптимизъм – става дума отново за забавление и за изразяване на нещо положително в света. Ние ви водим на пътешествие през нашите мечти; черпихме вдъхновение от носталгичния вид на 70-те години със страхотни модели и щампи, повдигащи настроението.

Josh V

Лято на любовта с много сладък обрат. Летните черти в нежни цветове изглеждат свежи и луксозни, подходящи за облекло, когато отивате на работа.

Josh V

Езикът на дрехите и модата ни даде достъп до различни палитри от цветове и текстури. В колекциите се използва Moulage – техника, при която тъканта има свободата да създава и оформя.

Josh V

Колекциите на JOSH V за пролетта и лятото са по-слънчеви и щастливи от всякога. Това е „истинска курортна колекция“ с акцент върху плажните, топли дрехи и пътуванията - в някои случаи съвсем буквално. Искряща радост и оптимизъм нямат край.