Утре е Кастингът за Мистър България 2021

Броени дни ни делят от кастинга за едно от дългоочакваните събития през 2021 година, а именно Мистър България 2021.

Тази събота - 24.07.2021, точно в 10:00 сутринта, стартира кастингът за Мистър България 2021 в японската градина на хотел Маринела, ресторант Sakura. От екипа на престижния конкурс издадоха, че интересът към кастинга е огромен и красиви мъже от цяла България ще се впуснат в битката за първото място.

Тридневен тур в Букурещ ще потопи кандидатите за престижната титла в исторически места и забележителности в съседната ни страна Румъния.

Битката за първото място ще бъде на 31 август, точно в 21:00 часа в хотел International Hotel Casino & Tower Suites в курортен комплекс Златни пясъци, инфинити зоната на Skyfall с дрес код бяло и розово. Акробатични танци във въздуха, лазерно шоу и синхронно плуване на метри от морския бряг.

Престижно жури ще оценява кандидатите, сред които Енджи Касабие, Николета, Андреа, Благой Георгиев и Златка Райкова, д-р Венета Павлова, Ивет Григорова, Яненка Люцканова, дизайнера Краси Недялков, Робърт Казан от Букурещ, Румъния. За доброто настроение на посетителите на събитието, ще се погрижи група Akcent, които ще изпълнят най-големите си хитове, познати и в България.

“Бъди здравословен, бъди фит, бъди глобален!” е мотото на конкурса тази година. 

Лицензиант и продуцент на бранда Мистър България 2021 и тази година е Атанас Лазаров, а правата и собствеността е на Доно Цветков.