Колекция есен/зима 2021/2022 на хитовия бранд Sherri Hill е вече в Bridal Fashion

Колекция есен/зима 2021/2022 на обичаната в цял свят марка Sherri Hill е налична в Bridal Fashion – ексклузивен представител и агент за България.

Прекрасните рокли, подбрани в прецизна селекция очароват дамите в 6 тенденции:

1. Неонова импресия – комбинацията от стил и шик в неонови цветове придава смела и свежа визия, а материите са леки и удобни, подходящи за танци, снимки и парти. Често присъстват и декорации с мъниста за още по-празнично настроение.

Sherri Hill

2. Блестящи пайети – за дамите, които обичат да блестят, материите с пайети са комфортни и подчертават силуета, често са в стил „прегърни ме“ , а ако изберете и ярък цвят – няма как да не бъдете в центъра на вниманието.

Sherri Hill

3. Малка черна рокля – тя е винаги стилна и много елегантна. Малката черна рокля тук е с различен външен вид, който ще се откроява от обичайния избор на този вид рокля. С блясък или без – кройката на роклите от новата колекция на марката правят впечатление с безупречна линия.

Sherri Hill

4. Асиметрично деколте – за дамите, които искат да са в топ тенденциите – асиметрията е хит за следващия сезон. Рокля с едно рамо или ръкав подчертава талията и прави визията много шик. Никога няма да сбъркате с асиметрията. 

Sherri Hill

5. Рокли с кристали Swarovski подходящи за абитуриентки и всички дами, които имат специален повод. С ресни от кристали или без тях, в съчетание с пайети или самостоятелно – кристалния блясък придава ексклузивно усещане.Актуални са също и силуетите в 2 части.

Sherri Hill

Sherri Hill

6. Последната тенденция е семпли рокли от еластичен сатен или микадо с гол гръб, цепка и „лодка“ деколте.

Sherri Hill

Цветовете са светло оранжево, синьо във всичките му нюанси, нюд със сребристо, изумрудено зелено, светло лила и вечното черно.