Най-добре облечените звезди обявиха завръщането на нощния живот

Липсата на нощен живот промени начина, по който мислим за облеклото. Без партита, премиери и социални събития фокусът ни се насочи към ежедневното облекло, но завръщането към тези срещи ще промени всичко това. Събитията от началото на юни поставят отново фокуса върху вечерно облекло.

Най-добре облечените звезди

Бляскавото настроение излезе на преден план. В Милано Bulgari, в продължение на две вечери, събра модното общество в чест на новата си колекция от бижута Magnifica. По време на изпълнението на оркестър Teatro del Silenzio на Андреа Бочели, Лили Олдридж блестеше в рокля от колекцията на Moschino Есен 2021 – златна рокля със смъкнати ръкави, подчертани рамена, невъзмутим блясък, подобен на костюмите на Нолан Милър за Dynasty. Олдридж беше с минимален грима, а косата ѝ беше прикрепена назад, позволявайки на зрителите да се съсредоточат върху скулптурния силует и нейната диамантена огърлица.

В Шанхай на събитието Power Trip на Marie Claire моделът Sui He беше с лъскавия блейзър на Versace с панталони с пайети. Лъскав, но богат на детайли, проектирани от Donatella, които бяха удоволствие за зрителите. По-късно същата седмица, в събитието „Раят на Земята на страната на чудесата“, актьорската легенда Фен Бингбинг беше в смарагдова тафта на Oscar de la Renta, създадена от дизайнерите Лаура Ким и Фернандо Гарсия. Роклята е считана за ексцентрична, но Фан харесва големите си рокли и по-големите си бижута.

В САЩ, разкошната конфекция на Giambattista Valli преобладаваше и на двата бряга. В Ню Йорк на пролетната гала на Ботаническа градина Оливия Палермо пристигна в многопластова рокля от есенната колекция на Valli, носена под блейзър с пайети. Изцяло черен и безспорно елегантен, той беше идеален за един от ключовите социални сезони. Междувременно в Лос Анджелис, Grownish-звездата Яра Шахиди зарадва в една от мини роклите на дизайнера с буфан ръкави от същата колекция. Флорален, фантастичен и изцяло съобразен с оптимистичния характер на Шахиди, моделът излъчваше младежка енергия.