Триумф в града!

Силвия Мадина

През новия сезон "Триумф" отново се доверява на модния усет на своите почитателки и създава колекция, която напълно отговаря на техните високи изисквания и нужди. Градският шик има ново измерение и световният концерн е нетърпелив да ни го покаже. Дамите са загадъчни, предизвикателни и динамични – такова е и бельото от колекция Пролет/ Лято 2009 на "Триумф".

Триумф в градаЧувственост, увереност и градски шик струят от четирите хитови теми : жизнерадостната серия "Sunny Moods"; лятната и ефирна серия "Light as Air" и горещата "Glamorous Secrets"; съблазнителната - "Up to Big Cups" и елегантната и функционална серия "Modern Shape". Новата колекция печели овациите не само със свежите си цветови предложения за сезона, но и с женствения дизайн, леките и нежни материи и закачливите детайли.
На кратко: колекцията е класическо съвършенство с градски привкус, създадено специално за прозорливите дами.

Освежаващата тема "Sunny Moods" е страхотно начало за сезона. Тя се състои от три серии, които представят хитовите цветове за сезона: мляко с ванилия и платина. "Supreme Temptation", "Delicate Temptation" и "Satin Temptation" се отличават с изключително модерна визия, иновативен дизайн, секси деколтета и чувствени материи като луксозна жакардена дантела, тюл и сатен. Характерни за слънчевата серия са етажираните и плисирани модели, загадъчните прозрачни ефекти и подвижните панделки. Успешна бизнесдама или стилна градска жена, всяка представителка на нежния пол може да открие подходящия за себе си модел от колекцията.

Триумф в града

Романтичната лятна колекция "Light as Air" включва три ефирни серии, символизиращи невинния флирт и вечната любов – "Air Curves", "Innocent Feelings" и "Eternal Feelings". Колекцията се отличава с ултра леки и фини материи и пастелни тонове като телеснен цвят и ванилия. Отличителни детайли на тази въздушна серия са наборите и носталгично фигурираната дантела.

Триумф в града

Серията "Air Curves" е с иновативна конструкция - изчистената гладка чашка е елегантно декорирана с широка сатенена лента в същия цвят.
www.triumph.com


Снимки:

  1. "Supreme Temptation"
  2. "Delicate Temptation"
  3. "Innocent Feelings"

Фото: © Triumph
Чети повече във Fashion Lifestyle Magazine