Дебютна колекция на GUCCI „Холивуд завинаги“ - слънчеви очила, обсипани с кристали

За лятото, което е точно зад ъгъла, Gucci има удоволствието да представи най-новата си колекция слънчеви очила, наречена „Холивуд завинаги“. За първи път идеята за очила „Холивуд завинаги“ е представена 2017 г. В 2021 тя е изцяло подновена.

Вдъхновен от хипнотичния, еклектичен и бляскав начин на живот на холивудските звезди от 50-те години, творческият директор Алесандро Микеле обединява новото от 2021 с винтидж естетиката. Тези очила разказват история за приятно прекарано време. Фокусът на колекцията е върху личността и характера – за това говори дизайнът на слънчевите очила.

Gucci

Открояват се рамките с форма на „котешко око“ и инкрустирани с лъскави кристали, поставени щателно на ръка на всеки един от моделите. Други геометрични рамки имат стъкла във форма на сърце (хипер женствено), които блестят с розов нюанс. Класическият дизайн с кръгла рамка е с огромен размер, а правоъгълните рамки имат ексцентрична конструкция с различна дебелина. В металните рамки знакът на GUCCI е внимателно гравиран, подчертавайки още повече дизайна. Златната емблема G добавя допълнителна изтънченост към смелата и пищна естетика.

Gucci

Погледнете отблизо кадрите, заснети от Хармъни Корин (култов художник, фотограф и режисьор). Изразително открояване, което да добавите към вашата гама от летни аксесоари.

Gucci

Понастоящем колекцията слънчеви очила на Gucci „Холивуд завинаги“ вече е достъпна за онлайн пазаруване, както и от сайта Gucci.com, а до края на месеца ще излезе и в магазините.

Gucci

Креативен директор: Alessandro Michele

Арт директор: Christopher Simmonds

Фотограф: Harmony Korine

Грим: Thomas De Kluyver

Коса: Paul Hanlon