РАДОСТИНА ИЛИЕВА БЕ СПЕЦИАЛЕН ГОСТ НА BUSINESS LADY CLUB EXCLUSIVE

* Дизайнерката на ALEGRA направи ексклузивна модна презентация в Гранд Хотел „Милениум“

Ивана Стоянова

Дизайнерката на модния бранд ALEGRA Радостина Илиева бе специален гост на среща на Business Lady Club EXCLUSIVE, поканена лично от г-жа Мила Захариева - президент на организацията. Събитието се състоя на 28 април в столичния Grand Hotel Millennium по време на изискана вечеря и коктейл, а основната тема беше „Красота по време на пандемия“.

Радостина Илиева

Радостина Илиева

Радостина Илиева

Радостина Илиева разказа на присъстващите за създаването на бизнеса си и тънкостите при управлението му. Отговори и на въпросите какво е отношението към красивото облекло и дали красивата дреха е само за празник или е необходимост, за да се чувстваме добре и по време на пандемия. Обяви предстоящата бизнес линия на модна къща ALEGRA и направи ексклузивна презентация на част от новата си колекция за членовете на клуба. Известните модели Антоанета Боянова и Никол Предьова представиха избрани аутфити от най-новите предложения на марката по време на кратко ревю с мултимедийна презентация.

Колекция “SERENITY” 2021 съчетава класически линии с нов модерен привкус. Цветовете са в нежни меки тонове на синьо, опушено лилаво и розов кварц, подсилени с камъни сваровски и ръчни инкрустации. При създаването на облеклата са използвани висококачествени материи, като коприна, френска дантела, италиански тюл, органза и фин жоржет.

Радостина Илиева

Радостина Илиева

Радостина Илиева

Радостина Илиева

Сватбената линия е предназначена за булката на 2021-а, която иска да бъде облечена в лека и фина рокля с дантелени елементи. Нежните буфан ръкави, които са сред тенденциите за следващия сезон, също присъстват в аутфитите, като им придадат по-голяма ефирност. В официалната част от колекция “SERENITY”, насочена към абитуриентите на 2021 г., ясно личат креативният подход и оригиналността на дизайнерката Радостина Илиева. В основата на визиите е прецизността и иновативната структура на всеки детайл, съчетани с блясък и елегантност.

В края на презентацията Радостина Илиева благодари за топлото отношение на всички присъстващи и съобщи, че членовете на клуба могат да се възползват от преференциални цени при покупка от сватбен бутик ALEGRA. Бизнес дамата също обяви, че е готова да се включи в бъдещи активности на организацията и да подкрепи каузите й. Сред гостите на събитието, организирано от г-жа Мила Захариева – президент на Business Lady Club EXCLUSIVE, бяха Мария Шукерова – председател на Асоциацията на синдиците в България, Росица Иванова - Стойчева – председател на Българска съдийска асоциация, ландшафтен архитект Добромира Лулчева и други авторитетни бизнес дами.

Радостина Илиева

Радостина Илиева

Радостина Илиева

Снимки:

  1. Радостина Илиева и Антоанета Боянова преди началото на срещата.
  2. Радостина Илиева и г-жа Мила Захариева – президент на Business Lady Club EXCLUSIVE.
  3. Радостина Илиева запознава членовете на клуба със своя бизнес.
  4. – 7. Модна презентация на Радостина Илиева.
  5. – 9.  Радостина Илиева и г-жа Мила Захариева с гости на събитието.
  6. Рокля от колекция SERENITY на модния бранд ALEGRA.

Фото: Хайлайф