Vera Wang в Bridal Fashion през октомври

Колекция 2022 на световноизвестния дизайнер – Вера Уанг съвсем скоро ще зарадва и българските булки. Дизайнерката е подписала 10 годишен договор с испанския гигант Pronovias, с който  Bridal Fashion работи с ексклузивни права за марката вече 14 години.

Vera Wang

Vera Wang

Vera Wang

Вера  Уанг, създала булчинските рокли на Виктория Бекъм, Иванка Тръмп, Марая Кери, Алиша Кийс, Ким Кардашиян, Сара Джесика Паркър и много други холивудски звезди и булки, които харесват смелият и нестандартен стил.

Дизайнерката включва в новата колекция 60 булчински и 60 официални рокли, които ще носят уникaлният моден код – Vera Wang. Тоалетите се изработват от най-фините луксозни материи, специално създадени за  неповторимия дизайн на марката.

Vera Wang

Vera Wang

Vera Wang

„А“ силует, glamour – стил,  „принцеса“ и модерна ефирност се създават за уникалната булка, която ще остави незабравим спомен с визията си на сватбения ден.

Впечатляващи са и аксесоарите – черни и бели ръкавици над лакътя, ръчно изработени цветя в тъмно лила, пера като от „жар птица“ и масивни тиари – истинско произведение на ювелирното изкуство.
Официалните тоалети са също толкова изискани, модернистични и специални. Колекция 2022 на Vera Wang ще бъде представена през месец октомври и ще се предлага на най-добрите цени в света, поносими за голяма част от булките в България.

Vera Wang

Vera Wang

Vera Wang

Vera Wang

Vera Wang