Българка призната за едно от най-красивите лица без грим в света

Българката Виктория Лазарова се нареди в топ 10 на най-красивите лица без грим в света, след участието си в конкурса Мис "Гранд интернешънъл". Над 60 участнички от цял свят взеха участие в конкурса, който се проведе в Тайланд при много строги мерки и задължителна 14-дневна карантина за всички модели.

Представителката на България Виктория Лазарова е на 21 години и е от Пловдив. Модел е в една от най-известните български агенции и е студентка по „Бизнес икономика” в София. Преди два месеца взима квота, за да представи България на модния конкурс Мис „Гранд интернешънъл”.

Българка призната за едно от най-красивите лица без грим в света

„Конкурсът е трият най-известен в света. Проведе се в Банкок, Тайланд. Бях избрана чрез онлайн кастинг. Това всъщност е първият конкурс, който се осъществява по време на пандемия”, казва Лазарова.

Част от конкурса имало няколко онлайн предизвикателства, в които участничките трябвало да се включат по време на 14-дневната си карантина. Едно от тях било предизвикателството за премахване на грим, в което Виктория се справя по най-добрия възможен начин. При него трябвало за около 2 минути момичетата да премахнат грима си и да заснемат клип как се случва това. Победителката била определена от гласовете на зрители от цял свят. Виктория се класира на 9-то място и така става едно от 10-те най-красиви лица без грим в света.