Николета Лозанова показа нова усмивка

С нова усмивка се похвали плеймейтката Николета Лозанова. Красавицата не спира да демонстрира бисерните си зъби, след последните посещения на зъболекарския кабинет. "Усмивката ми е като бижу, което искаш да си сложиш и да покажеш на целия свят, уверена, че погледите на всеки ще бъдат приковани, именно в него", изтъква брюнетката в интервю. Доскоро тя избягваше толкова да показва фасадата си, но очевидно след последните процедури е много щастлива от крайния резултат и не пропуска момент да покаже голямата си усмивка.

Николета Лозанова

Лозанова посетила неотдавна клиниката на д-р Павлова заради мъдрец, който се наложило да бъде изваден. "Дори и лек дискомфорт не усещах при интервенцията, а аз съм си чувствителна", изтъква плеймейтката, а следващите процедури буквално изваяли фасадата й.

"Имам усмивка шедьовър! Хората ме виждат в нова, по-позитивна светлина, тъй като давам воля на хубавите емоции. Да не забравяме и че аз съм лицето на козметичния ми бранд NL Beauty и ще ме виждате все по-усмихната в продуктовите фотосесии", категорична е любимата на Ники Михайлов. 

"Най-добрата реклама е "препоръката", а по отношение на медицинска/дентална помощ, личният досег на някого е още по-важен, та в този ред на мисли, Азис бе човекът, който ме увери, че д-р Павлова е изключителен професионалист и се радвам, че му се доверих", разказва още Николета. Освен фолк певецът при специалистката са минали куп родни звезди, сред които Катето Евро, фолк певицата Мария, Мария Силвестър, Наталия Симеонова, Джуди Халваджиян, Антония Петрова и много други. На уменията й се е доверявал дори и Силвестър Сталоун след инцидент на снимачната площадка у нас.