Кампания с подаръци за 8 март

Българският производител на възглавници и завивки с патешки и гъши пух Down Creators стартира национална кампания за деня на жената 8 март. Ако закупите единична завивка Eden Down от сериите Sapphire или Emerald ще получите подарък възглавница - 100% натурална средно твърда възглавница Classic с патешки перца и патешки пух, която е на стойност 52 лв.! Ако закупите двойна завивка - ще получите подарък две възглавници!

Като партньор на завода производител Fashion.bg се включи в кампанията и при покупка от електронния магазин на Fashion.bg от нас ще получите съответните подаръци!

Кампания с подаръци за 8 март

Всички завивки EdenDown са от 100% естествени материали, както отвътре, така и отвън! За външния плат, се използва 100% перкал памук с 91 нишки / см2. Този специален памук предпазва фините пухкави фибри да напускат завивката Ви, като по този начин Ви осигуряват перфектните условия за пълноценен сън.

Завивки EdenDown Ви осигуряват двойна защита срещу акарите. Плътно изтъканият памук, който се използва, не само предпазва пухкавите фибри да напуснат Вашата завивка, но и действа като бариера, която блокира навлизането на прахови акари в завивката или възглавницата Ви и предотвратява натрупване на прах в тях. Също така всички завивки и възглавници Eden Down са подходящи за пране в перална машина до 60°С. Това ефективно премахва всички прахови акари, които биха се задържали върху повърхността на Вашите спални продукти.

Всички продукти EdenDown са произведени в България, използвайки единствено европейски пух и пера от най-високо качество. Всички перца и пух, използвани от Down Creators са обработени и сортирани в тяхното собствено преработвателно предприятие, след което качеството на всеки параметър е строго контролирано от висококвалифицираният персонал в тяхната лаборатория. По този начин получавате гаранция, че всеки продукт е с обещаното от производителя качество!

Как да изберете завивка с гъши пух

Кампания с подаръци за 8 март

Кампанията "Твоят избор има значение" в подкрепа на българското