Седмицата на модата Mercedes-Benz Русия приема заявления за безплатно участие от дизайнери от цял свят

Пролетният сезон на Седмицата на модата на Mercedes-Benz в Русия ще се проведе на 20-24 април. Програмата на седмицата на модата ще обедини офлайн събитие в Москва с потоци от ревюта на модни дизайнери от цял ​​свят.

Седмицата на модата на Mercedes-Benz в Русия

През новия сезон Mercedes-Benz Fashion Week Русия ще представи уникална дигитална платформа с онлайн инструменти, за да може публиката да усети настроението на събитието. Освен това всички дизайнери, участници в седмицата на модата ще покажат новите си колекции в социалните мрежи, както и в медийните уебсайтове, шоуруми и концептуални онлайн платформи. Ревютата на живо ще бъдат отворени за журналисти, купувачи, влиятелни лица и зрители по целия свят.

Дизайнерите от всяка част на Русия или от целия свят са поканени да покажат на живо своите нови колекции. Марки, които не възнамеряват да идват в руската столица, но са готови да предават ревютата си онлайн, могат да кандидатстват на уебсайта на Руския съвет за мода до 31 март. Консултативният съвет ще направи дълъг списък в съответствие с правилата на MBFW Русия. Марки и дизайнери от други градове и държави ще бъдат обявени в основния график на седмицата на модата. Fashion.bg е партньор на събитието и ще излъчва модните ревюта онлайн, а ако желаете да кандидатствате и да представите с видео своята колекция, пишете ни на office@fashion.bg

Предишната есен MBFW Russia успешно постигна този формат на шоуто, като предостави обединен график в Москва с предавания на живо от Санкт Петербург, Якутск, Сочи, Краснодар и Джакарта, за да допълни московските шоу програми.