Жизел Бюндхен се омъжи

Жизел Бюндхен се омъжи Ако става въпрос за изненада, това е изненада. Само преди няколко дни тя опроверга слуховете за годеж, а сега става ясно, че бразилският супермодел Жизел Бюндхен и Том Бреди се оженили.

28-годишната Жизел и нейният приятел Том Брейди, състезателят по американски футбол на Ню Инглънд Пейтриътс, се врекли във вечна любов по време на католическа церемония в тесен семеен кръг в Санта Моника в Калифорния. Събитието станало снощи. За случая Жизел е била облечена в прекрасна рокля с цвят на слонова кост на дизайнерите Dolce & Gabbana. Важно е да се знае, че за най-красивия ден в живота си Жизел е настоявала да присъстват и трите й кученца, предаде Premiere.

Четете повече за Жизел Бюндхен във Fashion Lifestyle Magazine. Изданието разкрива интересни факти за модела. В книгата “Световните рекорди на Гинес” наред с всички свръхпостижения, които човешкото съзнание може да си представи, фигурира и категорията “най-богат супермодел в света”. Там гордо стои името на бразилката Жизел Бюндхен, която според класацията на сп. “Форбс” през 2006 г. е натрупала допълнителни 33 млн. долара към своето състояние, оценявано на 150 млн. долара.

Връзката на Жизел Бюндхен с филмовата звезда Леонардо Ди Каприо дълго време е една от най-коментираните теми в публичното пространство. В продължение на пет години двамата са в светлините на прожекторите с непрекъснатите си раздели и повторни събирания, докато през 2005 г. се разделят окончателно.