Дизайнерът Стоян Радичев пусна собствена линия парфюми и аксесоари

Най-креативният български дизайнер Стоян Радичев представи за първи път своя собствена линия парфюмни ухания и аксесоари.

Стоян Радичев

DEEP AND DARK е пикантен флорален аромат, който създава усещане за залез и уединението на първите моменти на нощта. Разкошно, опияняващо съчетание на карамфил и иланг-иланг, синхронизиращи с пикантните нотки на индийско орехче и сандалово дърво. Ярък и жив унисекс аромат, с богат подтон, завършващ с мистичен полъх от далечния Ориент.

Стоян Радичев

CREDO е унисекс аромат, който започва като спонтанно бягство за дълга екзотична ваканция, развива се в страстна тропическа горещина, дива и необятна феерия и сладост и завършва като лек морски бриз с мускусни и мокри дървесни нотки. Уникален сблъсък между горчиво и сладко, мъжко и женско, страст и спокойствие.

Стоян Радичев

VIRAGO е истински блясък в бутилка. Шумолене на тафта, перли и високи токове, копринени чорапи и червено червило, малко пудра и загадъчно деколте. Усещането на перфектната жена, което ще вдъхнете от всяка капка от това скъпоценно бижу в бутилка. Провокативен аромат, възбуждащ всички сетива, съчетание от сладост с лека горчива нотка, загадъчен и необятен като тайна градина.

Стоян Радичев

Дизайнерските колани на Стоян Радичев са от естествена кожа с различна визия за него и нея.

Кожа, метал, дърво...
Мощ, твърдост, сила...
Изящество, нежност, финес...
Синхрон на природата с изкуството...
Допълване, цялост, превъзходство до най-малкия детайл.
Сливане на кожа с кожа.

Дизайн създаден, за да стане част от теб.

Стоян Радичев

Стоян Радичев

Чантите с марка Стоян Радичев са от естествена кожа.

Стоян Радичев

В социалните мрежи дизайнерът сподели: "Няма случайни неща в живота, след многократно отлагане на новия ни проект (трябваше да се случи през Март, после през Юли, след това Септември ), съдбата си избра най-необичайния ден на тази луда година -22.12.2020. Освен събирането на пет двойки в датата, тази нощ Витлеемската звезда изгря отново, планетите са с необичайно разположение, а има и пророчество, че днешният ден ще е съдбоносен за всички ни. Днес достигнахме финалната точка на нещо, над което работя вече година и половина. Нямам търпение да споделя с Вас мечтата, която през дълъг и труден път превърнахме в реалност. Всичко започна на шега от една щура идея, да удовлетворя своята страст към аксесоарите и ароматите и прерастна в мащабен проект, за който срещнах подкрепата на много хора. Без тях нямаше да стигнем до тук. Благодаря Ви, приятели за доверието и вярата, че и в България може да се създава мода. Благодаря и на семейството ми, че изтърпяха моя творчески порив, съпътстван от толкова безсънни нощи. Благодаря и на всички вас, които ще отделите от времето си да разгледате нашата сбъдната мечта."

Моделите са налични в електронния магазин на марката radichev.com