5 минути в Холивуд с ново лице - супер моделът Кристина Димитрова

“Супер модел на България” Кристина ДимитроваНай-младата българка с титлата “Супер модел на България” Кристина Димитрова представя в ефира на MSAT новините, скандалите и всичко, за което говорят в Холивуд.

Красавицата, която е на 18 години е една от топ водещите, които ще забавляват зрителите на MSAT през месеца март. Криси Димитрова е родена в София и през тази година ще бъде абитуриентка. Красивата брюнетка няма сериозен приятел, защото е един от най-ангажираните модели в кастинг агенция “Уеб моделс”. Вече пета година има договор с агенцията и освен титлата “Супер модел на България” е участвала в множество ревюта и рекламни клипове, както у нас така и в чужбина.

“Обичам модата, снимките и камерата, те са нещото, без което не мога”, сподели чаровницата и допълва, че това не и влияе на успеха в училище. “Там съм също доста добра, подготвям се и с допълнителни уроци по история и литература, споделя Криси и обяснява, че модата и образованието не си пречат, стига човек да знае как да ги съвместява.

Снимки:

“Уеб моделс “


“Супер модел на България” Кристина Димитрова“Супер модел на България” Кристина Димитрова