Коктейл-ревю "РениСтилни по време на пандемия" ще се проведе в Русе

Коктейл-ревю под надслов “РениСтилни по време на пандемия” ще се проведе в събота в Художествена галерия - гр. Русе. На събитието, по нестандартен начин, ще бъдат представени стилни, комфортни и елегантни дрехи от колекция ЕСЕН-ЗИМА 2020 на “Рени Стил”.

Организаторите от Рени Стил ще подпомогнат прекрасна благородна кауза - 20 процента от стойността на продадените модели ще бъдат дарени в подкрепа на Фондация “Александър Русев”, чиято цел е изграждането на водно-рехабилитационен център за деца с увреждания. На събитието ще присъства и председателят на Фондацията - Илиян Русев - Скури. Началният час е 11:00, а мястото - Художествена галерия - гр. Русе.

Рени Стил Русе

Рени Стил Русе е български дългогодишен производител на дамска мода. Вече 20 години екипът на марката се старае да удовлетвори търсенията, нуждите и желанията на съвременната и модерна дама, за да се чувства тя елегантна и стилна както в делник, така и в празник, както на работното си място, така и в свободното си време. Материите, които Рени Стил най-често използва са меки памучни платове, деним, промазка, изкуствена кожа, неопрен и трико. 

Моделите на Рени Стил Русе можете да откриете в електронния магазин на Fashion.bg.

Рени Стил Русе

Снимка:
Модел на Рени Стил Русе