PALOMA FASHION С ПРИЗИВ ДА НЕ СПИРАМЕ ДА РИСКУВАМЕ В МОДАТА

* Въпреки трудностите по време на пандемията съвсем наскоро модната къща откри нов бутик
** На виртуална пресконференция Поля Киновa представи и актуалната си дамска линия

Най-новата лимитирана линия от елегантни дамски облекла на модна къща Paloma Fashion беше представена по време на виртуална пресконференция, организирана от Консултантска къща „От игла до конец” и „Алма комуникация“. С мултимедийни материали, снимки и видео Поля и Ваня Кинови презентираха актуалните си творби пред журналистите, както и кадри от откриването на новия им бутик в София с адрес: Манастирски ливади запад, ул. „Синанишко езеро“ 7, което се състоя преди броени дни. Водещ и модератор на дигиталното събитие с модна и лайфстайл тематика беше проф. Любомир Стойков – председател на Академията за мода.

Специални гости бяха топмоделът Гергана Дончева и Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова, които споделиха своите впечатления за лимитираната дамска линия, в качеството си на едни от първите, били облечени в аутфити от нея. Гостите на дигиталното събитие чуха също мнението на г-жа Боряна Баташова – дългогодишен клиент на марката, и топмоделите Никол Предьова, Ива Атанасова и Петя Велкова, които също участваха в представянето на новата колекция.

Paloma Fashion

Още в самото начало проф. Любомир Стойков поздрави дизайнерката Поля Кинова, че е „експериментирала с цветове, материи и силуети и в същото време е успяла да създаде линия, издържана в един стил“. Той подчерта, че всяка жена може да открие себе си в тази колекция и сега дамите ще имат възможността да бъдат облечени в Paloma Fashion и във всекидневието си.

Paloma Fashion

Paloma Fashion

Paloma Fashion

Paloma Fashion

Дизайнерката Поля Кинова сподели, че приоритет в работата и винаги е било изработването на сватбени, официални и вечерни тоалети, но от тази есен, въпреки трудностите и ограниченията, които COVID-19 налага на цялата модна индустрия, марката решава да рискува като пуска лимитирана серия елегантни облекла. Колекцията се отличава със стил и качество, и в същото време комфорт. Тя включва елегантни рокли и сака, които са подходящи за носене и във всекидневието. Роклите са с дължини около и над коляното, в прав силует и А-линия. Закачливите чупки и плохи придават лек обем на аутфитите, а различните дължини ръкави, шал яки, детайли и акценти създават усещането за финес. Използваните материи включват вълна, букле, кашмир, сурова коприна и дантела – много меки и удобни, подходящи за есенно-зимния сезон.

Paloma Fashion

Paloma Fashion

Paloma Fashion

Paloma Fashion

По време на онлайн презентацията Ваня Кинова – управител на бутика, изказа благодарност на всички присъстващи. Тя сподели, че идеята за нова локация от много време е мечта за екипа на Paloma Fashion, но необичайно реализирана точно сега. Ваня Кинова подчерта, че модната къща винаги се е стремяла да предложи на своите клиенти лимитирани предложения, създадени с помощта на иновативен подход и модерни решения.

Освен журналисти, сред гостите, които уважиха виртуалната пресконференцията, бяха клиентки на марката, както и дами – представители на бизнеса. В края на виртуалното събитие г-жа Мила Захариева – председател на Бизнес Лейди Клуб "Exclusive", също изказа своето възхищение към новата линия на Paloma Fashion и покани дизайнерката Поля Кинова да запознае със своите нови предложения и други бизнес дами от клуба.

Paloma Fashion

Paloma Fashion

Paloma Fashion

Paloma Fashion

Снимки:

1. – 8. Предложения от новата лимитирана линия на Paloma Fashion.

Фото: Хайлайф

9. Проф. Любомир Стойков – водещ на виртуалната пресконференция.

10. Дизайнерката Поля Кинова по време на виртуалната пресконференция.

11. Ваня Кинова – управител на Paloma Fashion, по време на виртуалната пресконференция.

12. Топмоделът Гергана Дончева споделя впечатления за новата линия по време на виртуалната пресконферения.

13. Мила Захариева – председател на Бизнес Лейди Клуб "Exclusive", по време на виртуална пресконференция.