Дизайнерката Евгения Живкова представя колекция 2020/2021 „Нов свят”

Във фотосесия с есенно-зимните предложения за 2020/2021 на модна къща Jeni Style взеха участие Славена Вътова и Елисавета Стоянова-Гарева

Зимата на 2020/2021 година ще бъде изпълнена с много модерен  класицизъм. Облеклата са с минималистичен силует, по-функционални и не толкова драматични и блестящи. Цветовете са по-монохромни и неутрални – класическо съчетаване на бяло и черно, черно с екрю, бежово, бяло и черно. Хит за сезона са десените в каре и пепит, като в облеклата те се съчетават чрез комбинирането на няколко различни материи и десени, като вълна и кадифе.

Jeni Style

Jeni Style

Jeni Style

Jeni Style

Jeni Style

Костюмите, съчетани с тесни, прави и панталони с басти доминират през този сезон. По някои от тях има декоративни ленти отстрани. Саката  с дължина около ханша и средата на бедрата и мантата с дължина до коляното, се комбинират, както с панталон, така и с рокли и поли с блузи.

Роклите с прав и трапецовиден силует са  подходящи да ежедневието и са с дължини около и над коляното. По подгъвите и ръкавите им има вградени гарнитури от дантела, а талиите са подчертани с декоративни ширити.

Jeni Style

Jeni Style

Jeni Style

Jeni Style

Jeni Style

Новото в колекцията са трикотажните спортни облекла - блузи, клинове, панталони и дълги жилетки, които са подходящи за свободното време. Тези облекла са украсени с бродирани биета с надпис „ЖЕНИ СТИЛ” на кирилица, латиница и китайски йероглифи.

Материи: Вълна, кашмир, тафта, коприна, трико, дантела, кадифе
Десени: Каре, пепит, дюс
Цветове: Черно, бяло, екрю, бежово
Модели:  Славена Вътова и Елисавета Стоянова
Фотограф: Костадин Кръстев - Коко
Грим: Любомир Николов
Прически: Тони Янев
Стилист: Андреа Стефанова
PR мениджър: проф. Любомир Стойков
Бутик "Жени стил": София, ул. "Патриарх Евтимий" № 12. 
Уеб сайт: www.jenistyle.com

Jeni Style

Jeni Style

Jeni Style

Снимки:

1. – 13. Славена Вътова и Елисавета Стоянова-Гарева по време на фотосесия на новата колекция есен-зима 2020/2021 на дизайнерката Евгения Живкова – „Нов свят“.

Фото: Костадин Кръстев - Коко