Mihano Momosa - мода с романтично сърце

Създател на бранда Mihano Momosa е Михайло Анушич. Дизайнерът живее в Сърбия, но покорява модните върхове на Париж и други градове. Дрехите му умело комбинират фини материи с ръчно изработени елементи от пера и специфични набирания върху ръкавите. Той е спечелил симпатиите на дами като Лена Перминова (съпруга на руския милиардер Александър Лебедев), Естел Шамони и бившата главна редакторка на арабския Vogue – принцеса Дина Абдулазис.

Mihano Momosa

Mihano Momosa

Михайло открива афинитета си към модата в съвсем ранна възраст. Прекарва часове в ателието на своята леля – шивачка и оттогава има пряк поглед върху създаването на една дреха. За него смисълът на този процес е свободата да твори и да го прави с практична цел. Първите стъпки в модата прави като асистент на утвърден моден стилист, докато още следва в университета. Винаги се стреми към личен стил и оригиналност. Смята, че е успял в тази сфера благодарение на това, че остава верен на себе си и не прави компромиси. Приема еднакво както върховете, така и спадовете по пътя си.

Mihano Momosa

Mihano Momosa

Mihano Momosa

Анушич казва: „В сърцето на стила, който изповядвам, е женствеността. Стремя се да съчетавам фини материи с дръзки кройки, да комбинирам цветове, които да синтезират хармония по нежен, но в същото време смел начин“. Хората в бранша определят дрехите на Анушич като полукутюрни произведения. За него комфортът е задължителен! Перата са запазена марка за Mihano Momosa. Те привнасят изтънченост в една рокля. Те са едновременно елегантни и подвижни, а клиентите на марката ги обожават. Според дизайнера, жената, избрала да носи Mihano Momosa е „независима, модерна жена, която дава приоритет на свободата си. Разбира се, тя е също романтичка, такава е вибрацията на повечето ми колекции“.

Mihano Momosa

Mihano Momosa

Mihano Momosa

Показва работата си в официалния Инстаграм профил на бранда си. Там установява нови контакти и дава началото на ползотворна бизнес комуникация.
Продава колекциите си навсякъде по света, но най-често може да се открие на Седмицата на модата в Париж.

Представяме част от моделите на Mihano Momosa от колекция Web Celebration 2020.

Mihano Momosa

Mihano Momosa