Първи американски филм снимат в България след карантината

От началото на август „Millennium Media“ са започнали снимки на трилъра „Till Death“ с участието на Меган Фокс („Трансформърс“) в София, във филмовите студия на компанията „Ню Бояна“.

Меган Фокс

Режисьор на продукцията е австралиецът С.К. Дейл, а сценарият е написан от Джейсън Карви.

Сюжетът разказва за Ема (Фокс), която се озовава насред сцена за отмъщение и е оставена с белезници до мъртвия си съпруг. Неспособна да се освободи, тя трябва да намери начин да оцелее, когато пристигнат двамата убийци, за да завършат работата.

Във филма участват още Иойн Макен, Калън Мълви и Джак Рот. Дейвид Лесли Джонсън-Макголдрик (играл в „Аквамен“) ще продуцира заедно с други продуценти от „Millennium“, сред които Лес Уелдън и Танър Мобли.

„Ние сме много развълнувани и щастливи да можем да продължим да правим това, което обичаме: филми“ е казал Мобли.

„Millennium“ е заявил, че работи с българското правителство и Министерството на здравеопазването, за да се спазват процедурите за безопасност в условията на ковид -19, местните разпоредби, както и указанията на SAG. Някои от мерките са задължително тестване за коронавирус на актьорите и екипа както преди, така и по време на производството и снимането, социална дистанция на снимачната площадка и носенето на маски от целия персонал зад камерата.