Банка ДСК тръгва на турне с National Geographic Kids tour 2020

За пета поредна година Банка ДСК тръгва на турне с National Geographic Kids Tour 2020. Инициативата стартира от 16 август във Варна, ще обхване общо 7 града в цялата страна и ще приключи на 26 септември в София.

ДСК

Темата на турнето тази година е „Какъв искаш да станеш, когато пораснеш“. Организаторите отново ще предложат много забавления под формата на образователни игри и занимания за посетителите на събитието. Целта е по атрактивен начин да се представят професиите  на детската аудитория.

Банка ДСК се включва в инициатива на National Geographic Kids с много любопитни изненади, изцяло в темата на събитието. Банката ще представя на децата многообразието от професии, сред които те могат да избират, когато пораснат. В специална шатра всяко дете ще може да оцвети и да получи за спомен престилка с любимата професия – музикант, лекар, космонавт, спортист, банкер, полицай, учител и още много други. От Банка ДСК са подготвили и още весели и цветни занимания за малчуганите. С помощта на специалното мини колело на професиите децата ще могат „да видят“ каква кариера ги очаква след години. Предвидена е и томбола с награди – след всяко събитие ще има по един голям печеливш, който ще бъде зарадван с чисто нов детски велосипед. Банката ще подари и три електрически скутер-тротинетки след големия финал на турнето.

Участието на Банка ДСК в National Geographic Kids Tour 2020 е част от корпоративната социална политика на банката в подкрепа на ранното детско развитие. „Ние вярваме, че е важно да подпомагаме първите стъпки на децата в света на големите. Сигурни сме, че само така те ще могат да вземат правилните решения за своето бъдеще. Затова и Банка ДСК подкрепя и участва в реализирането на редица образователни инициативи, които дават практически знания на децата и младите хора“, заявиха от финансовата институция по повод старта на National Geographic Kids Tour 2020.

Фото: ДСК