Бар Рафаели поставя ултиматум на Лео Ди Каприо

Бар Рафаели поставя ултиматум на Лео Ди Каприо Израелският топ-модел Бар Рафаели няма да се омъжи за холивудската звезда Леонардо Ди Каприо, докато той не приеме юдаизма.

Връзката между двамата датира от преди над 3 години и актьорът неведнъж е заявявал, че Бар е жената на живота му и че ще е идеална съпруга. Тя вече го е запознала с родителите си и се говори за подготовка на сватба, но преди това Лео трябва да изпълни едно нейно желание – да приеме юдейската вяра, защото според бъдещия тъст ако това не стане, ще бъде позор на семейство Рафаели. Бар не иска да прекърши бащината воля и е поставила ултиматум на Лео. Той обаче заявява, че е толкова влюбен в нея и толкова иска да се задоми и да има деца, че дори и без ултиматум нещата вървят към венчило, предаде БГНЕС.

Бар Рафаели е родена на 4 юни 1985 г. в Израел. Публичните й изяви започват още преди да проходи - когато е едва на 8 месеца тя вече участва в реклами. По-късно й се налага да сложи шини и това става причина кариерата й на модел да спре за известно време. На 15 години Бар Рафаели сваля шините и отново се връща на модната сцена, от където блести и до днес.

Тя е работила като модел за много световни марки, сред които “Субару”, “Accessorize”, бразилската модна линия "Besni”, италианската къща за бижута "Marco Bicego” и други. Снимките на Бар Рафаели са в буковете на лондонската модна агенция “Storm Model Management” както и на нюйоркската – “1 Model Management”.

Бар Рафаели поставя ултиматум на Лео Ди КаприоБар Рафаели поставя ултиматум на Лео Ди Каприо

Бар Рафаели поставя ултиматум на Лео Ди КаприоБар Рафаели поставя ултиматум на Лео Ди Каприо

Бар Рафаели поставя ултиматум на Лео Ди Каприо

Снимки:

1. Бар Рафаели
© БГНЕС

2. - 6. Снимки от сайта на Бар Рафаели
© www.barrefaeli.co.il

Четете повече за Бар рафаели във Fashion Lifestyle Magazine