Анджелина Джоли и Брад Пит са по-близки от всякога

Според Ем Ес Ен, отношенията между Анджелина Джоли и Брад Пит, които са разделени от 2016 г., а официален развод имат от април 2019 г., са в „най-добрата си фаза, откакто са се разделили“, тъй като са се договорили за графика на отглеждане на шестте си деца Мадокс на 18 години, Пакс на 16, Захара на 15, Шило на 14 и 11-годишните близнаци Нокс и Вивиан.

„Ентъртенмънт Тунайт“ цитира източник, според който „Децата са най-важното за Брад. Пред приятелите си той споделя, че е научил толкова много за живота от собствените си деца. Той и Анджи се разбират много по-добре, откакто бяха установени правилата за попечителство.“

Анджелина Джоли и Брад Пит

56-годишният актьор от “Имало едно време… в Холивуд” много “се гордее” с дъщеря си Шило, чийто 14-ти рожден ден е бил отпразнуван на 27.05.2020 г.

„Брад и Анджелина изминаха дълъг път. За изненада на много от най-близките им приятели, комуникацията им се подобри изключително много и двамата са посветени на съвместното родителство. Децата им вече имат график за попечителство и това донесе огромна промяна за цялото семейство. Графикът облекчи целия натиск, с който Брад и Анджелина се сблъскваха в миналото. Сега децата прекарват своето време с родителите си и са щастливи и се чувстват добре” казва източник, близък до двойката.