"Say Yes to The Dress" и "Hello Beautiful 2021" от Ранди Феноли  - на един дъх в Bridal Fashion

Един от най-желаните световноизвестни дизайнери и водещ на предаването “Say Yes to the Dress” по американската телевизия TLC - Ранди Феноли наскоро представи колекция от булчински рокли 2021 в Амстердам.

През месец ноември 2020, Hello Beautiful 2021 и Say Yes to the Dress ще зарадват и българските булки, за които ще бъде организирано специално шоу с участието на Ранди Феноли.

Рокля на Ранди Феноли

Рокля на Ранди Феноли

Рокля на Ранди Феноли

Най-новата колекция на дизайнера-шоу звезда е създадена с премерена изисканост, като са използвани най-фините материи, специално създадени бродерии и дантели. В нея са включени голям избор от иновативни стилове и разнообразни силуети, тъй като дизайнерът “улавя” уникалността на всяка булка и предлага подходящия за нея рокля - от приказна принцеса, през традиционна и класическа, романтична до супер модерна в “Glamour” стил.

Рокля на Ранди Феноли

Рокля на Ранди Феноли

Рокля на Ранди Феноли

Рокля на Ранди Феноли

"Всичко започва от роклята" - казва Ранди Феноли, който за около 30 години е консултирал стотици хиляди булки, всички до една - уникални. На тях е посветена и специална колекция - Celebration Collection 2021, която изразява страстта, любовта и креативността на дизайнера през всичките тези 30 години.