Елтън Джон, Марая Кери, Алиша Кийс и други с онлайн концерт

iHeart Living Room се казва концертът, организиран от Елтън Джон, в който се включиха звезди като Марая Кери, Дейв Грол, Били Айлиш, Бекстрийт бойс, Били Джо Армстронг. Те и много други изпълняват популярни свои парчета от домовете си, за да се убедят почитателите да си останат вкъщи.

Идеята на британската легенда е дошла, след като видял, че много артисти са започнали да публикуват в социалните мрежи свои изпълнения от домовете си.

"Ние всички сме вкъщи", споделя сър Елтън Джон в началото на концерта. "Заобиколени сте от семействата си и тези, които обичате, аз също съм до моето. Грижим се един за друг. Нека ви кажа какво ще ни държи заедно: цялата доброта, която се случва в момента по света. Доктори, медицински сестри, учени са на фронтовата линия. Те са явното доказателство, че истинските супергерои не се нуждаят от наметало."

В YouTube можете да се насладите на концерта с участието на Алиша Кийс, Били Айлиш, Камила Кабейо, Марая Кери, Хър, Лизо, Бекстрийт бойс (разделени един от друг), Били Джо Армстронг, Тим Макгроу, Дейв Гроул, Сам Смит и много други.

Концертът приключва с изпълнение на песента Don't Let the Sun Go Down Оn Me само на пиано от Елтън Джон.