Моден шоу спектакъл "ЕТНО ЖЕНА" на 8 март в Русе

На 8 март в зала ОЗК "Арена" в Русе ще се проведе благотворителен моден шоу спектакъл с участие на 80 ЕТНО жени, които ще дефилират за кауза и с мисия! 80 русенки, които не са професионални модели ще представят облекла с етно мотиви на модна къща Елена Христова. Лица на колекцията са Весела Григорова (Мис Русе 2018) и Denitsa Markova (Мис Русе 2019).

Елена Христова

За настроението на гостите в празничния ден ще се погрижи най-забавният водещ - Симеон от СТАРТЕР - сутрешният блок на БГ РАДИО със Симеон и Богдана. За богатата програма с множество модерни ЕТНО изпълнения ще се включат: Jarava BG - Формация "Жарава"- с ръководител Vladimir Velichkov, Bogdana Petrova, DIA, 4ЕТРИ, Трио "Идепея". В подкрепата на каузата "Направи добро за непознат" ще участва и неповторимата Кристина Димитрова.

Кристина Димитрова

За всички малки посетители е подготвен безплатен детски кът с Аниматори!

Събитието се провежда и с помощта на дейните младежи от Rotaract Club Ruse и Интеракт клуб Русе / Interact Club Ruse.

Началото на шоуто е в 17:00 часа.

Билетите са на стойност 10 лв. и са в продажба на всички каси на NetWorx, както и на касата на зала ОЗК "Арена". Средствата ще бъдат дарени в подкрепа на Фондация "Направи добро за непознат".

DIA

4etri

Богдана

Жарава

Снимки:

1. Елена Христова, създател на модна къща Елена Христова

2. Известната българска поп певица Кристина Димитрова

3. Димана Мирчева, с псевдоним DIA - певицата, която върна българския фолклор в дискотеките и нашумя с музиката, която прави, смесвайки народна с електронна

4. Сдружение "4етри" - музикална платформа, която продуцира и развива млади артисти

5. Богдана Петрова - млада българска певица, продуцент, композитор, текстописец и влогър

6. Формация "Жерава" с ръководител - Владимир Величков