Модно изложение и ревю-спектакъл за абитуриенти се проведоха в Русе

В Русе се състоя третото издание на модното изложение и ревю-спектакъл „The Day after Tomorrow” /„След утрешния ден“/. То се проведе в Канев център и беше организирано от Русенския университет, в партньорство с Фризьорски Център Нина Йорданова и хотел „Теодора Палас“.

Бални рокли Русе

Над 80 организации демонстрираха своите услуги и дейности по време на модното изложение, което завърши с ревю-спектакъл.

Много абитуриенти, бъдещи младоженци, техните родители и граждани разгледаха щандовете на фирмите-изложители, в категориите: висша мода, дизайн и декорация за празненства, кетъринг, бижута и аксесоари, фото и видео заснемане, музикално оформление. На специален щанд се предоставяше информация за възможностите за обучение и предлаганите специалности в Русенския университет.

Бални рокли Русе

Бални рокли Русе

На ревю-спектакъла бяха представени дизайнерски тоалети на модните къщи „DN Bridal“, „Елена Христова“, „Виконте“, „Тасвира“, „ДАНА Стил“ и Sezelle. Прическите, грима и маникюра на моделите бяха дело на гримьорите на салони за красота – Нина Йорданова. Всички те раздадоха много подаръци на абитуриентите и бъдещите младоженци. Клуб за спорт и танци „Фламинго“ ЕТНО демонстрира български сватбен ритуал и народни танци. Тоалетите бяха представени от ученици в русенските училища, на които им предстои да организират своя абитуриентски бал тази пролет.

Фризьорство Русе

Костюми за абитуриенти Русе