Стилни дами и господа събраха над 147 000 лева за каузата на “Лайънс Клуб София Витоша”

В навечерието на най-светлите християнски празници, прекрасните и модерни благотворителки от „Лайънс клуб София Витоша“ събраха отново съмишленици, за да творят чудеса. На ежегодната си благотворителната гала вечер те показаха за пореден път, че само заедно можем да направим света по-добро място за живеене, особено за тези, които сами не могат да се справят с тежките здравословни и социални проблеми. Дамите от „Лайънс клуб София Витоша“ демонстрираха по безапелационен начин, че мотото на клуба „Ние служим”, не е просто изречение, а е пътеводна светлина в живота им и призив за всички останали. Дълго ще останат в сърцата на присъстващите и думите на едно незрящо дете, което призова от сцената “Никога, никога не си поставяйте граници!”.

Лайънс Клуб София Витоша

По време на благотворителната вечер „Красотата на традициите” САМО от разиграния търг на 23 предмета (между които: екип на сноубордистката на Александра Жекова с личен автограф, трико на Армен Назарян, картина от Анна Янева, икони и много други предмети на изкуството) се събраха над 96 600 лева. Водеща на търга бе бизнесдамата - Мая Косева. В допълнение, средства бяха събрани и чрез кувертите и благотворителните дарения по време на вечерта. Общата равносметка от няколко часа добротворство бяха 147 800 лева!

Лайънс Клуб София Витоша

С част от набраните средства ще се подпомогнат изявени българчета в областта на изкуството, науката и спорта, а по-голямата част ще бъде използвана за изграждане на Лайънс центрове, а именно: Дневен център за активна рехабилитация на деца с проблеми в развитието, Център за обучение в професионални умения на младежи с увреждания. Ще бъдат закупени и професионални инструменти за Музикално училище "Любомир Пипков". Сред звездните приятели на „Лайънс клуб София Витоша“, които се погрижиха за доброто настроение на гостите бяха Стефан Илчев, Владо Димов, Артур Нодосян, децата от балета на Ефемия Фард, както и водещите - Гери Дончева и Драгомир Драганов.

Лайънс Клуб София Витоша

Отново повечето на бала бяха избрали тоалети от Bridal Fashion - сред които - собственикът на Mars Armor - Гергана Ташкова, член на клуба  беше изключително елегантна в рокля от копринено кадифе с нежна флорална декорация от кристали Swarovski на бранд номер едно в света - Marchesa Haute Couture. Г-жа Ташкова закупи от търга сребърни свещници, предоставени от президента на клуба - Мирела Ненчова (SSG) на стойност над 6000 лева. Мисис Европа - Елена Караколева,която всяка година е гост на бала на “Лайънс Клуб София Витоша” блестеше в асиметричен тоалет на Pronovias в цвят - “танзанит”. Собственикът на луксозния консиерж клуб - Quintessentially - Димана Василева, която също ежегодно подкрепя благотворителните дами, грееше в блестящ шедьовър в  “космическо синьо” на испанския гигант - Pronovias. Тоалет от същата марка бе избрала и зам. председателят на клуба - Славка Занева - разкош в стил империал с красива ажурна декорация подчертаваща деколтето и гърба. Отново стилна в Pronovias бе и собственикът на Computer 2000 - Анелия Костадинова, както и Анелия Петкова (Bridal Fashion) - член на “Лайънс Клуб София Витоша”. Бизнесдамата - Диана Миткова бе в изваян по тялото тоалет в антрацитено черно с ръкави от chantily. Зашеметяваща, блестяща рокля на Pronovias с ефектен дантелен гръб бе избрала и Татяна Трайкова (Adora Events) - член на клуба и организатор на събитието.

Лайънс Клуб София Витоша

Други стилни дами, които закупиха и предоставиха предмети за търга са - Нели Беширова, Кремена Домусчиева, Марина Вълканова (Borovets Hills), Анелия Димитрова и др. Със събраните средства от вечерта общата сума на клуба за благотврителност, събрана досега надхвърля  над един милион лева.

Лайънс Клуб София Витоша

Лайънс Клуб София Витоша

Лайънс Клуб София Витоша