Ръчно рисувани копринени шалове представи Българска Модна Асоциация в Лондон

На 27 и 28 ноември в изложбения център Excel London се състоя White Label World Expo - световно изложение за електронна търговия и стоки с бял етикет. Българска Модна Асоциация взе участие със собствен щанд, на който представи облекла и аксесоари от различни български производители, един от които художника-дизайнер Дилян Дочев-DiL. Той представи  ръчно рисувани копринени шалове. Бяха показани 10 модела: “Замъка и рубините“, “Принс“, “Приказен свят“, “Казино“, “Дракон“, „Шах“, “Графика“, “Природа“, “Делфини“, “Мозайка“.

Рисувани шалове

Сериозен интерес  към шаловете проявиха  представители на водещи в света електронни сайтове, модни сдружения, ценители, рекламни журналисти и граждани. Някои от тях дадоха заявка  за предстоящо бизнес сътрудничество и отворена връзка с автора.

Рисувани шалове

Гостите на изложението се впечатлиха от офортната изящност, сложността на композицията на шаловете, изобилието от теми и фантазни форми, което покрива в известна степен  претенциите на Дилян Дочев-DiL, че неговите  рисувани шалове са номер едно в света. Не случайно Българска Модна Асоциация избра да представи продуктите на утвърдения художник-дизайнер в модната столица Лондон.

Рисувани шалове

Повече подробности  за автора, който до момента има клиенти от 16 държави, може да научите от личния му сайт: www.silkdil.com

Можете да закупите от предложените в сайта модели или да поръчате уникален шал по ваша тема, ваша замислена композиция и любима цветова гама, с изрисуван по ваше желание текст.

Рисувани шалове

Рисувани шалове

Рисувани шалове