Финалистки на Мисис България 2019 в тоалети от Bridal Fashion

На 25 октомври, петък, се проведе 21-то издание на националния конкурс за омъжени жени Мисис България 2019.

Повече от 300 бяха кандидатките за короните на предварителния кастинг, а специална комисия определи 14 финалистки, които се бориха за титлите „Мисис България Universe”, „Мисис Бългaрия Europe”, „Мисис България World”, „Мисис България International” Бяха избрани и сребърните финалистки, които ще представят страната ни на международни конкурси.

Финалистки на Мисис България 2019 в тоалети от Bridal Fashion

Сред кандидатките за тазгодишните титли бяха лекари, адвокати, бизнес дами, но също така и домакини, както и българки, живеещи в чужбина.

Журито бе съставено от носителките на титлата „Мисис България“ през годините, както и представители на спонсорите между които Верджиния Кръстева и Анелия Петкова – „Брайдъл Фешън“.

Най-красивите омъжени дами на България получиха подаръци от: “Bridal Fashion“, клиника "Spectro Aesthetics, Locherber Milano-италиански интериорни аромати и много други. Тази година средствата, събрани от благотворителната кампания на „Мисис България“ ще бъдат предоставени за социално слаби пациенти на болница и техните нужди. Отново основен дарител на кампанията беше Мисис дама на годината Гергана Ташкова, която откупи картина на дете от Асамблеята "Земята на децата".

Водеща на събитието бе Тв водещата и журналист Нели Пандилова в елегантен тоалет на испанския бранд - Pronovias.

Победителките, които избраха тоалети от Bridal Fashion са:

„Mrs Bulgaria” 2019 World – Мира Стоянова с едно дете на 2 години и 6 месеца- бизнес дама, неотразима в разкошна феерия на марката Sherri Hill в цвят „мерло“ с корсет от френска дантела и феерична долна част от копринен тюл;

Финалистки на Мисис България 2019 в тоалети от Bridal Fashion

“Mrs Bulgaria” 2019 Europe –Емилиана Стоименова – София 38 години по образование магистър българска филология,има две деца – момиче на 9 и момче на 7, PR на министерството на икономиката. Емилиана грееше в изваяна по тялото рокля в червено и сребристо с ефект на „пламъци“ на американската марка Sherri Hill;

Сребърна финалистка е Мисис България Worldwide 2019 – Марина Цветанова на 27 години от София. Професионален модел и притежател на сайт за дрехи. Майка на момче на 7 години . Марина бе избрала рокля в стил „принцеса“ от френска дантела в сребристо с фина декорация от пера – „марабу“.

Финалистки на Мисис България 2019 в тоалети от Bridal Fashion

В стилен тоалет също на марката Sherri Hill бе и Мисис България Милениум 2013 – Малина Димитрова – блестяща, флорална приказка от кристали с гол гръб в цвят „бордо“.

Овации обра и Мисис Европа – Елена Караколева – изящна в „страстно червено“ от матализирана естествена коприна на haute couture бранда Marchesa – желан от всички холивудски звезди.

Финалистки на Мисис България 2019 в тоалети от Bridal Fashion