SUMMER FASHION WEEKEND: лятно настроение с много мода

*От 15 август модното издание ще потопи посетителите във вълнуващата си програма

Освен, че ще събере на едно място талантливи български и световни дизайнери, зареждайки с ударна доза красота и вдъхновение, летният уикенд на модата ще зарадва посетителите и с невероятни пърформънси и неустоими афтърпартита. Отговорни да представят различните етапи от това уникално събитие по възможно най-незабравимия начин ще бъдат водещите Елица Стойчева и Златина Иванова – лицата на Code Fashion TV.

SUMMER FASHION WEEKEND СТАРТИРА С МОДА И ЛЯТНО НАСТРОЕНИЕ

Освен творенията на богата гама от дизайнери и грацията на професионалните модели на Ivet Fashion, на подиума ще блеснат и атрактивните изпълнения на чаровната Елена Брусарска /15.08 - четвъртък/, носителя на множество награди Георги Дюлгеров, единствената и неповторима Есил Дюран /16.08 - петък/ и успешния млад талант Дара Екимова /17.05 - събота/.

SUMMER FASHION WEEKEND СТАРТИРА С МОДА И ЛЯТНО НАСТРОЕНИЕ

След поредицата от впечатляващи дефилета и интересни изпълнения на гостуващите артисти, през всяка от вечерите по време на събитието гостите ще могат да се насладят и на подобаващо афтърпарти.

Първата вечер от дебютното издание на Summer Fashion Weekend ще продължи в IL Siciliano – ресторантът, който ще пренесе посетителите в Южна Италия, и по точно Сицилия, с нейната автентична кухня и неповторима атмосфера.

SUMMER FASHION WEEKEND СТАРТИРА С МОДА И ЛЯТНО НАСТРОЕНИЕ

През втората вечер събитието влиза в режим „парти“ и от дефилето се пренася директно в новооткрития FLY ARENA CLUB, където купонът винаги е в разгара си, а приятната, зареждаща атмосфера е гарантирана.

Именно там ще се състои и последната вечер от Summer Fashion Weekend, но преди това ще се отпразнува гала закриването на самата Марина, с бляскавото тематичното Diamond Fashion Party, организирано от парти лейбъла на българската модна телевизия – Code Fashion Party. То ще включва атрактивни костюми, артисти, хореография, авторска програма и специални подаръци. А всички гости, модели, дизайнери и партньори ще се потопят в диамантения блясък на модата заедно.

SUMMER FASHION WEEKEND СТАРТИРА С МОДА И ЛЯТНО НАСТРОЕНИЕ

Междувременно, през последната вечер от събитието, по време на голямото финално афтърпарти, някой от гостите ще намери и истински диамант от Goto Jewellery and Diamonds в своята чаша вино от MH Wines.

Проф. Любомир Стойков – председател на Академията за мода, е сред поканените ВИП гости на Summer Fashion Weekend. Списание Fashion Lifestyle Magazine е от основните медийни партньори на събитието.

Билети могат да се закупят в мрежата на Eventim, на място на Марина Диневи, в Il Siciliano Свети Влас, като се обадите на + 359 888 070 240 или +359 894 497 614, или пишете на лично съобщение в страницата на събитието.

Снимки:
1. Summer Fashion Weekend – за резервации.
2. Summer Fashion Weekend – програма.
3. Summer Fashion Weekend – Fashion Diamond Party.
4. Водещите – Златина Иванова и Елица Стойчева (от ляво надясно).
Фото: Хайлайф